Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon aggódóm, hogy mi lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon aggódóm, hogy mi lesz ha kiderül?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok a barátnőm 17 éves. A szülei tipikusan azok a fajták akik mindentől meg akarják védeni, még tőlem is. Nagyon ritkán találkozunk sulin kívül, így most a szünet alatt már nem bírtam,hogy csak chaten beszéljünk, és belógtam hozzá. Majdnem egész éjjel együtt voltunk, hajnalban léptem csak le mikor elaludt, de az a hülye kutyájuk észrevett és hiába ismer, nagyon elkezdett ugatni, az apja kijött, de nem látott meg szerencsére. Viszont gyanakodni kezdtek, és faggatták a barátnőmet, hogy hajnalban nem hallott-e valamit, vagy nem látott-e valamit? Mikor hazaértem akkor vettem észre,hogy az irataimat nem találom, szerencsére a barátnőm találta meg az ablak alatt, és nem az apja. Azóta tiszta ideg vagyok, hogy mi lesz ha valaki látott hajnalban, vagy bárhogy máshogy kiderül hogy ott jártam, és még jobban fogni fogják, vagy esetleg eltiltják teljesen tőlem!
2015. jan. 3. 13:50
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Nem tudom. Remélhetőleg hasznos választ adtam.
2015. jan. 3. 13:52
 2/6 anonim ***** válasza:
ne aggódj nem hiszem, hogy valaki meglátott arról már tudnál :)
2015. jan. 3. 13:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha azt nem is tudják hogy rájársz a lányra, azt biztosan megtudják mikor teherbe esik.
2015. jan. 3. 14:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Kösz de van annyi eszünk, hogy védekezünk!
2015. jan. 3. 14:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Láttam én már karón varjút..!
2015. jan. 3. 14:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Reménykedjetek hogy nem derül ki, de ne játsszátok ezt el sűrűn.Tudod a nagy számok törvénye...előbb utóbb kiderül.Meg az ember egy idő után nem olyan óvatos, de ilyen is előfordulhat mint most hogy elhagysz valamit és az apja találja meg....stb.
2015. jan. 3. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!