Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem vagy utalom? Mit csinaljak? (bovebben lent)
eloszor is, bocsi nem tudok ekezeteket irni.
szoval van egy srac az osztalyomban, akit 9-10 eve ismerek, de egeszen nyarig csak egy baratkent gondoltam ra. aztan nyar kozepen elkezdtunk beszelgetni, hianyolt, ha nem tudtam irni, sziveket kuldozgettunk egymasnak, talalkozni sajnos csak egyszer tudtunk rovid idore, de akkor nagyon jol ereztem magam. aztan megkerdezte, hogy szeretem-e, mire mondtam, hogy igen, aztan o is bevallotta, mar majdnem neglerdeztem, hogy akkor mi legyen, mikor kijelentette, hogy baratnoje van. akkor fajt, de nem volt veszes, aztan volt olyan "mazlim" hogy suliban melle ultettek, igy minden nap muszaj beszelnunk. mindig leveszi nekem a.szeket, minden oran betegre rohogom magam mellette. de ha esetleg delutan rairok, lekoptat. mar az egesz osztaly azt hiszi, hogy egyutt vagyunk, a legjobb baratja azt mondta nekem, hogy a srac szeret. aztan tegnap este rairtam, o meg rogton elkezdett bunkozni, meg mondta, hogy baratnom azt mondta neki, hogy szeretem, ami vegul is ogaz volt, csak errol senkinek nem beszeltem.
nagyjabol novemberig nem vallottam be magamnak sem, hogy szeretem, de kozben neha jofej, neha meg flegmazi.
kozben ha a szemebe nezek, ugril egyet a szivem, ha hozzam er, eg az arcom.
nem tudom, mit csinaljak, valljam be neki, vagy allitsam le, hogy ha akar valamit, csinalja,.ha nem, akkor ne jatsszon, mert elfelejteni mar probaltam es fel ev alatt sem sikerult.
kerlek segitsetek
mindketteb 14-ek vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!