Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, akinek többször volt része beteljesült szerelemben, mint beteljesületlenben?
igen :) én :D eddig még senki nem mondott nemet :D akibe szerelmes voltam, őket elcsábítottam :) bár a mostani barátomat majdnem egy évbe telt :) de sikerült és már 2 éve együtt vagyunk
24/L
Valahogy sejtettem, hogy az első igenlő választ egy lány fogja írni... Ismertem egy gyönyörű szép, de, mint utólag kiderült elég sekélyes lányt. Kedvencem az volt, amikor a facebookra arról írt ki idézetet, hogy milyen gyávák azok, akik meghátrálnak a visszautasítástól. Ő aztán nagyon tudhatja.
Mázli van, kedves 24/l.
Ja hogy így. Szerintem akkor teljesül be ha kézenfogva öregszünk meg... A többi csak játék és keresgélés.
21/F
Kézenfogva öregszünk meg? Te ilyen lányregényeken nőttél fel?
Amúgy meg nyilván van ilyen is, de ide valószínűleg nem 80 évesek járnak túlnyomó többségben, így kevés ilyen választ remélhetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!