Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megengedte, hogy megcsaljam. Szerintetek?
3 honapja vagyunk egyutt. azt mondja nem tudna es nem is akar lekorlatozni, nem mondhatja meg nekem h mit csinalhatok es mit nem, nem feltekeny... meg h neki az szamit h vele vagyok kapcsolatban, ot szeretem es nem erdekli ha massal kerulok testi kapxaolatba..mert az nem szamit. ha meg szerelmes lennek masba, akkor ugyis veszett fejsze nyele...
most akkor nem kellene h lelkiismeretfurdalasom legyen, ha megcsalom...? ti megtennetek?
(most hagyjuk azokat a valaszokat h ha szeeetem nem vagyom masra..mert van, aki nem van, aki meg eltudja valasztani)
Pl ezt
(most hagyjuk azokat a valaszokat h ha szeeetem nem vagyom masra..mert van, aki nem van, aki meg eltudja valasztani)
Szerintem neked nem való kapcsolat. És erre nem indok az, hogy 3 évig szingli voltál.
Sokan inkább örülnének, hogy ennyi idő után sikerült végre normális, komoly kapcsolatot találni. Na de így, ez minden lesz, csak komoly nem.
Ritka és megütközést keltő jelenség, de ez a valódi szeretet.
Amikor nem akarod kisajátítani a másikat, hanem azt akarod, hogy neki jó legyen akár olyan áron is, hogy nem veled csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!