Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon megrázott. Segítséget, tanácsot várok.
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, a párom 30 éves. Mostanában kicsit többet veszekszünk. Tegnap este egy kis semmiségen azonban nagyon összekaptunk. Az volt a problémám, hogy miért olyan későn jön mindig hozzám (9 óra). Ő ezen annyira felhúzta magát amiért hisztizek, hogy azt mondta, hogy akkor ma nem is jön. Hívtam volna, de még a telefonját is kikapcsolta. Én írtam neki egy üzit el olvasta rá 1 óra múlva, majd ismét kikapcsolta a telefonját. Este 11kor írt, hogy ezt akartam? Reggel felhív próbál pitizni, kedveskedni velem. Napközbe többször is beszéltünk, mondtam neki, hogy nagyon megbántott. Erre azt mondta, hogy ha haza érek akkor egyből jön. Hívtam, hogy itthon vagyok és mondta hogy jön. Utánna hív, hogy a haverja szólt. Kérdeztem utánna jösz? A válasz: 2 feltétellel, ha te jössz fel, meg ha nem kezdek el hepciáskodni. Mondtam, hogy jobban örülnék ha ő jönne, erre ő azt mondta hogy akkor nem és ezzel rám nyomta a telefont. Pedig én csak vele szeretnék lenni. 3 éve együtt vagyunk és még mindig nagyon szeretem. Mit csináljak?? Egy fiatal lány aki fél, hogy elveszti a szerelmét!2010. febr. 4. 19:21
11/12 A kérdező kommentje:
Nyáron szétmentünk 2 hónpara. Én szakítottam akkor is ez volt a bajom, hogy túl sok időt tölt a haverjával és keveset velem. A két hónap után azonban ő könyörögte vissza magát, hogy nem tud nélkülem élni, meg hogy ennyire még senki nem szerette őt. Most egy hónapja haverozik megint ennyit, segít a haverjának mellette még dumcsiznak. Ezt a haverját nem szeretem mert szerintem nincs jó hatással a páromra. Nyáron nagyon kivoltam amikor ott hagytam. Még egyszer nem merném megtenni, mert beleőrülnék annyira ragaszkodok hozzá. Szóvel ezért nem tudom, hogy mit tegyek. Nem szeretném ott hagyni, csak arra lennék kíváncsi, hogy mit csináljak...? a dobáson kívül.
2010. febr. 4. 19:57
12/12 anonim válasza:
hát figyelj, kiszolgáltatott helyzetben vagy, ha beleszerettél. ezért szopás a szerelem. barátnőmre is rossz hatással volt az egyik HP (gyk:hüje pitsa) barátnője és részben emiatt szakítottunk is, mert beleszólt a kapcsolatunkba, amikor összevesztünk ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!