Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kedvel egy ember sem?
Figyelt kérdés
Sosem voltak barátaim. Ha próbáltam barátkozni is, mindig csak az elutasítást kaptam. De ugyanez volt párkapcsolatok terén is. Rövid idő után leléptek tőlem a fiúk is. Igaz csendes és visszahúzódóbb vagyok. A Facebookon se venne fel senki ismerősnek, ott se ír nekem senki mint másoknak. Nem vagyok egy központi ember.Az osztálytársaimhoz is csak én szólok szinte, ők maguktól meg sem próbálnak nagyon beszélni velem.2014. dec. 31. 21:12
1/19 anonim válasza:
Engem se kedvelnek még a szüleim sem. Nekem bőven elég volna, ha az kedvelne akit én kedvelek.
2/19 anonim válasza:
Írj nekem!! :DD Majd én felveszlek... :DD
3/19 anonim válasza:
aspergerre vizsgáltasd ki magad és akkor lehet meg is lesz a miértre a válasz.
5/19 anonim válasza:
Ne aggodj mi gyksok szeretunk :)
7/19 A kérdező kommentje:
Most nem értem miért kell leszólni.
2014. dec. 31. 21:19
9/19 anonim válasza:
Ez nekem is nagyon ismerős... Sosem fogom megérteni, hogy mások mitől jobb emberek mint én, de őket mindig körülveszi a többi ember. Én is visszahúzódó és csendes vagyok és mégsincs egy barátom se.. De az a legrosszabb ha valaki eljátsza hogy a barátom majd ahogy lehet csak röhög rajtam a többivel hogy milyen szánalmas hogy én mindig egyedül vagyok. Én sem értem mért nem kedvelnek nem vagyok tőlük semmivel sem különb, ugyan olyan ember vagyok mint ők de mégsem keresik a társaságom ezt én sem értem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!