Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok tippeket arra, hogy hogyan felejtsek el valakit?
Valójában vége lett, mielőtt elkezdődött volna. Elhúzta a mézes madzagot, közben összejött más lánnyal.
Láttam facebookon, hogy holnap együtt lesznek este.
Nekem meg még az életkedvem is elment, holnap este is itthon fogok ülni egyedül.
23/L
jaj, mert szilveszter lesz, s mindenkinek boldognak kell lenni? szted ez mennyire nyomódik rá az emberekre?
sztem attól még lehetsz boldog, h egy szilveszter nem jön össze, én örültem volna, ha csak ez lett volna korábbi szilveszteremkor, h vki kib**zik velem így, nekem rosszabb dolog kapcsolódik a szilveszterhez.
beszéld ki magadból vkivel, s jobb lesz talán, sírd ki magad, s minél többet sportolj, az a legjobb sztem.
En is pontosan ugyan ebben a helyzetben vagyok...most lehet durvan hangzik,de ez tudod mi?magadat sajnaltatod,nyavogsz,hogy neked milyen rossz most,hogy mindenki milyen jol elvan csak te nem...ne vedd rossz neven nem oktatlak ki vagy lehordalak csak en is ezt csinalom,vagyis csinaltam par napja.De most komolyan,felnott emberek vagyunk,allitolag,szedjuk mar ossze magunkat egy kicsit a pi****a,meg,ha nehezunkre is esik.Nem kell tulkomplikalni,ha veled akart volna lenni megteszi,nem egy nonek kell orult modjara mindent felaldozni.Akinek a figyelmeert harcolni kell az mar reg nem jo.A legjobb dolgok ugyis maguktol jonnek erolkodes,jatszmak es hisztik nelkul.De ha elmegy hagyd,hadd menjen,fogadd el.Aki elmegy az nem a tied,az sose ert oda igazan.Majd jon valaki aki a csillagos eget is lehozna neked es azokkal erdemes foglalkozni,es nem tudhatod mikor botlasz bele...ugyhogy szedd ossze magad fel a fejjel,es hagyjuk a hisztit meg a nyavogast,mert az nem visz elore.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!