Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, bejönnek nektek a hosszú hajú férfiak?
Sziasztok lányok.
Nincs nagy sikerem nálatok, pedig férfiasan öltözködöm, nem hordok rocker cuccokat, tűrhetően is nézek ki, egyetlen dolog talán...hogy hosszú a hajam.
Lehet hogy a hosszú haj miatt van ez, vagy mert nem követem ezt a homokos színes divatot?
Lányok, bejön nektek a hosszú haj, vagy csak a rock zenét kedvelő hölgyek körében?
Köszi szépen.
22f
Nekem például bejön, le ne vágd mások kedvéért!
De igazság szerint a nők komoly hányada (fele? kétharmada?) az olyan kifejezetten tuskó randa hapsikra van ráállva, hogy nekik ha valaki egy fokkal szebb az ördögnél, az már nem is férfi... Ők azért lettek így programozva, hogy minden hapsi elkeljen, és meglegyen a fajfenntartás. Ennyi. Nekik nem fogsz megfelelni, az ő ízlésükbe beléégett, hogy egy férfi feje az tar, legfeljebb tüske.
Viszont vannak még bőven, akiknek igen is tetszik.
Illetve tetszhet. Mivel hosszú hajból is lehet nagyon sokféle frizurát csinálni, van ami gázabb, de van ami egész helyesen áll. Van ami férfiasabb, és van ami kevésbé férfias hatást kelt. Eltüntetni gyorsan el lehet a hajat: hátra lefeszítve és összekötve például pontosan ugyanazt a hatást kelti, mintha csak 1-2 centis hajad lenne. Az ilyen nagy kibontott vagy az arcbafésült hajú fiúkat valóban sok lány nem tudja hova tenni, de vannak akiknek az is bejön.
Emberek azt a látványt szokták meg, hogy az aprófejű az a férfi, a nagyfejű az a nő. Azért írom ilyen hülyén, mert ez a helyzet és így kifejező: Ugyebár a női fej látványához hozzáadódik a frizura. Ami minél dusabb (nagyobbnak tűnő) annál jobb. Erről a hatásról szól az egész.
De lehet szabályozni a haj látszólagos mennyiségét. Ha te csak annyit csinálsz, hogy egy mozdulattal összébbhúzod a hajadat, máris be fogsz jönni egy csomó olyan nőnek is, akik eddig alapból kikérték a nagyhajú fiúkat... (Már ha éppenséggel nekik akarnál bejönni.)
Köszönöm a válaszokat.
Több ilyen lány kellene mint a 8-as 10-es 11-es számú válaszoló. :D
Irjatok privátban ha beszélgetni akartok. :P
Köszönöm szépen.
Kellemes ünnepeket.
Nekem nagyon tetszenek a hosszú hajú férfiak, pedig nekem csak félhosszú a hajam, és épp vágatni akarok abból is :-P
Az biztos nem hátrány, hogy nem a "homokos színes divatot" követed - én azt nem tartom férfiasnak, igaz, nem is vagyok már tinédzser.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!