Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a legtaszítóbb dolog amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legtaszítóbb dolog amit a másik nemben nem bírsz elviselni, főleg ha úgy akar közeledni hozzád?

Figyelt kérdés
Nem/kor pls.
2014. dec. 30. 13:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

ha csak magáról beszél, ha csak rólam kérdez ("mesélj magadról"), ergo ha nem lehet vele értelmes kommunikációt folytatni

ha büdös

vagy ha csak nem szeretem a dezodora illatát

ha büdös a szája

ha úgy beszél, hogy közben leköpi az arcomat

ha sokat artikulál

ha zsíros a haja

erőltetetten vigyorog akkoris amikor nem kellene

egyszerűen csak idegesítő

27L

2014. dec. 30. 14:30
 12/16 anonim ***** válasza:
66%

"vagy ha csak nem szeretem a dezodora illatát"

Remek vagyis erre is oda kell figyelni hogy nem mindegy melyiket használja az ember mert lehet xy utálja az old spiceot a másik meg a Denimet.

2014. dec. 30. 14:37
 13/16 anonim ***** válasza:
61%

#11es vagyok, volt már olyan, hogy a srác parfümére voltam allergiás. nem bírtam egy szobában megmaradni vele, mert köhögő-fulldokló görcsöt kaptam.

a nők érzékenyek a szagokra, de tapasztalatai szerint a pasik is szeretik a jó parfüm illatát :)

2014. dec. 30. 15:15
 14/16 anonim ***** válasza:

Ápolatlanság,felszínesség,ha nyomul,ha bunkó stb.

21/n

2014. dec. 30. 15:49
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha nincs humorérzéke,

ha büdös,ápolatlan,

férfiaknál ha túl szőrös,

nőknél nem szeretem a túl sok sminket,

alacsony intelligenciával bír

2018. jan. 15. 12:45
 16/16 anonim ***** válasza:

25/N (bi)

utolsó voltam

2018. jan. 15. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!