Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos embernek mennyi esélye lehet arra, hogy egy híressel jöjjön össze?
Figyelt kérdés
Csak úgy általánosságban érdekel. Akár sztorik is, amikről tudok. :)2014. dec. 30. 00:35
1/12 A kérdező kommentje:
tudtok*
2014. dec. 30. 00:35
2/12 anonim válasza:
jókor, és jó helyen
de ez nem elég, mert a körülménynek is olyanoknak kell lennie, ami kihozza a helyzetet
és ki kell használni az alkalmat
pl. az átlagos szívességet tesz/segít a híresnek --> viszonzás? vagy vmi hasonló
3/12 anonim válasza:
#2 vok
szal:
hely, idő, körülmény
de a személyen is múlik, h kihasználja az alkalmat
5/12 A kérdező kommentje:
Egyszer egy ismert pasival készített interjúban azt olvastam, hogy ő csak egy rajongójával tudna összejönni. Ez nekem akkor is fura egy picit...
2014. dec. 30. 00:40
6/12 anonim válasza:
Én 2 hétig jártam Dundikával.
Nem is.
7/12 anonim válasza:
Attol fugg milyen hiressegre gondolsz..Vilagsztarra,vagy csak olyanra akit az országban ismernek. Vilagsztarral nincs sok eselyed,nem lattam meg olyat aki egy atlagos emberrel jott volna ossze. :)
8/12 A kérdező kommentje:
Á, én csak magyar távlatokban gondolkodom. :)
2014. dec. 30. 00:50
9/12 anonim válasza:
én úgy hallottam, (egyszer régen volt a Fókuszban) h vki innen országból ment Kyle Minouge-nak dolgozni
írt neki levelet, dalt is, szal mindent amit lehetett és utána felfigyelt rá Minouge és ő lett az egyik szobalány vagy vmi efféle a londoni házában
bár ő csak dolgozni akart neki, szal a szobalány státusz sem rossz így
gondolom jól él
10/12 anonim válasza:
9: Hát igen. Gondoljunk bele, ha férfi sztárról van szó, már rég megdugta volna a szobalányt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!