Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez normális egy párkapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális egy párkapcsolatban? Vagy már a végét járjuk?

Figyelt kérdés
Együtt élünk a pasimmal. Egyik este felajánlotta,hogy kinyal, de én visszautasítottam. Aztán elaludt, én pedig benyúltam a bugyimba, simogattam a csiklóm, és elélveztem egy hatalmasat. Ez normális dolog, hogy inkább masztizom, minthogy a pasimnak hagyom, hogy kielégítsen?
2014. dec. 29. 17:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Meglepő, de ezzel sokan vannak így, főleg nők. A szexet sem kívánod vele?
2014. dec. 29. 18:17
 12/13 anonim ***** válasza:
pasik is szoktak masztizni. de nem akkor, ha lehetőségük van szexelni is ugyanabban az időben.... így eléggé a végét járja
2014. dec. 29. 20:10
 13/13 anonim válasza:

Ha nem vagy már szerelmes és a gyakorikérdések.hu-n keresel választ ilyen kérdésre nem hogy a végét járja a kapcsolatod, de már rég vége is van... csak együtt laktok.

De nekem is lenne egy kérdésem, mert az én fejembe és értékrendembe nem fér, hogy miért vagy vele ha már nem vagy szerelmes és nem kívánod semmilyen értelemben?!

2015. jún. 19. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!