Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komolyan lányok, mostanában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan lányok, mostanában ti is tapasztaljátok, hogy egyre nehezebb olyan pasit találni, aki nem csak alkalmi dolgot akar?

Figyelt kérdés
Volt több éves kapcsolatom is,de mióta annak vége, valahogy folyton az ilyenekbe botlok bele.
2014. dec. 29. 17:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Azt tapasztalom, hogy egyre több pasi van, aki azt mondja, hogy ő komoly kapcsolatot akar, és nem tud csak úgy lefeküdni akárkivel. Vagy ha nem is mondja ezt így ki, pár alkalom után elkezdi éreztetni, hogy oké-oké, szexnek indult, de mostmár akár együtt is alhatnánk, aztán elmehetnénk vacsizni, sőt miért is nem járunk mi? Szóval én fordítva tapasztalom ezt, manapság a pasik egy szex után szerelembe esnek, és alig lehet őket levakarni.
2014. dec. 29. 17:22
 12/21 anonim ***** válasza:
Mert huszonéves lettél. Első csalódások utáni korszak, útkeresés, az első próbatétele annak, amit eddig hittél, és az első próbatétele annak, amit az életedben terveztél. Sokan nem is jönnek ki belőle.
2014. dec. 29. 17:23
 13/21 anonim ***** válasza:
5%
Valószínűleg mert másra nem vagy alkalmas.
2014. dec. 29. 17:23
 14/21 anonim ***** válasza:
56%

Miért ne lehetne alkalmas..Milyen hülyeség ez már..

Találkoztam én is az elmúlt hetekben olyanokkal akik csak szexet akartak..Viszont még mindig jobb ha elmondják,hogy csak azt akarják,minthogy szórakozzanak a másikkal..

Egyre inkább azt látom,hogy a pasik kukák,és nem képesek szemtől szembe kimondani a lánynak,hogy mit is akarnak,és játszanak velük..Nem értem miért olyan nehéz manapság az őszinteség..

2014. dec. 29. 17:28
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a 10. és a 14. kommentelő tökéletesen leírja az egészet. Sok pasi fél az újbóli visszautasítástól, ezért nem merik elmondani. És aki tényleg hosszú távú kapcsolatot szeretne, az a háttérben van. És ha keresed őket, meg is találhatod. :)
2014. dec. 29. 17:56
 16/21 anonim ***** válasza:
bb
2014. dec. 29. 18:15
 17/21 anonim ***** válasza:

Mert sokan rippsz roppsz beleugranak egy kapcsolatba mielőtt jobban megismernék a másikat. Nem hosszú heteket kell elképzelni, csak nem elhinni mindent első szóra.

De ha már jól néz ki akkor biztos nem lehet rossz.....

2014. dec. 29. 19:00
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem vettem észre. Velem többen is akarnak(tak) komolyat
2014. dec. 29. 19:28
 19/21 anonim ***** válasza:

15ös !

Keresem,de nem találom..azokat viszont,akiket az előző hozzászólásomban írtam,megtaláltam,vagyis inkább ők találtak.. :D

Az pedig,hogy félnek az elutasítástól..Ha valakinek valaki nagyon tetszik legyen már benne annyi,hogy bevallja a másiknak..Nekem sincs sok önbizalmam,és félek a pofára eséstől,de ha valaki tetszik elmondom neki..Nem várom meg míg összejön valaki mással,és utána meg azért "sírok". Vagy nem egyik pillanatban erre,a másikban arra célozgatok.Azt a másik találja ki,mit is akar az illető..Szerintem még mindig jobb pofára esni,mint kétségek között lenni.

Biztos sokan vannak,akik nem csak alkalmi dolgokat akarnak,egyenlőre sajnos nem sikerült megtalálni..

2014. dec. 29. 19:42
 20/21 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok!

Ha nem akar próbálkozni, akkor meg egyszerűen már elfogadta azt a tényt, hogy ő olyan, amilyen és éppen ezért nem teszi meg. És talán nem is gondol arra, hogy összejöhet valaki mással!

2014. dec. 29. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!