Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy idegesít, hogy mással is csetel rajtam kívül?
Ez a viselkedés nem normális, és eléggé irritáló is.
Van egy ilyen ismerősöm, aki ugyanezt csinálja, és rohadtul idegesít...képes azon besértődni, ha kimegyek inni egy pohár vizet, és ezt nem közlöm vele, vagy ha épp van valami más dolgom, és nem érek rá vele foglalkozni másodpercenként, csak 5 percenként.
Ne legyél ilyen, mert ezzel senkinél nem lesz előnyöd...már most féltékeny vagy, amikor még nem is jártok. Mi lesz, ha ebből kapcsolat lesz? Megtiltod, hogy bárkivel is beszélgessen rajtad kívül?
Hosszú életű kapcsolatotok lesz...
Az normális, hogy mással is beszélget. Mindenkinek vannak más kapcsolatai a párján kívül, még az introvertáltaknak is legalább egy ember.
Az viszont nem, hogy velük többet foglalkozik...Amúgy mekkora a távolság köztetek?
19/L
Pár nap múlva fogunk találkozni újra, ha minden úgy alakul. A távolság kb 1 óra kocsival. Igazából az a k*rv* idegesít (mert a képei meg ezek alapján annak is tűnik), mert félek, hogy elveszi tőlem a fiút, mert ők ugye közelebb is laknak egymáshoz, meg nemrég ismerték meg egymást utánunk, vagyis én régebb óta ismerem a fiút, mint az a lány. Hiába van neki barátja, és tud is rólam a csaj, de akkor is, minek beszélgetnek a szexről meg hasonlókról?
Amúgy meg rengeteget beszél velem is egy nap, meg nem az a bajom, hogy csinál valamit anélkül, hogy szólna, mert én se mondom, hogy éppen mit csinálok, hova megyek, csak ha már velem beszél, akkor legalább figyelne is arra, hogy mit írok. Jólvan, többnyire odafigyel, amit mondok neki, de rögtön észre lehet venni, hogy mással is beszélget az írásából.
A többségnek általában vannak azért ismerősei a párján kívül is, ellenkező neműek is, tök normális, ha tartja velük a kapcsolatot és azzal sem látok problémát, hogy egyszerre chateljen több emberrel valaki.
Mondjuk az érthető, ha zavar, hogy elintéz 1-1 smiley-val, de ezt neki mondd.
Ennyire a kapcsolat hajnalán inkább veled kéne beszélnie éjjel nappal és nem hanyagolni máris. Lehet hibás a logikám de ha nekem 1 lány csak smileylikat írna akkor nem erőltetném a beszélgetést vele. Felesleges.... ez jutott eszembe erről :D
Miért van az, hogy ha egy lány lát egy szép csajt (ne adj Isten, nála szebb csajt!), akkor az az ő szemében automatikusan egy ku.va? O.o
Abban igazad van, hogy veled kellene többet foglalkoznia, ezt beszéld meg vele.
De hogy azzal van bajod, hogy van egy nőismerőse, aki szerinted közönséges (nem kizárt, hogy csak elfogult vagy), az túlzott féltékenység.
Ha ennyire nem bízol a srácban, akkor miért vagy vele egyáltalán? O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!