Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kit választanátok? Eszemre vagy a szívemre hallgassak?
17 éves lányként( úgy ,hogy még nem volt senkitek), bulizni nem jártok Ti kit választanátok?
1.
-Vele megtanulnák bulizni, szórakozni, inni
-Több barátnője is volt már, többek szerint jól csókol, jól tud dugni. Vele meg tudnám tanulni.
-nagy party arc, jól focizik
-Szoktam vele beszélni , úgy érzem szeretem
A szívem hozzá húz, vicces ,aranyos fiú.
2.
-Ő olyan ,mint én tanulásban egyik iskolaelső, az iskolájában nagy neve van lexikális tudása miatt is, nagyon okos
-nem jár bulizni, inni gyógyszert az arcára
-Vele komoly dolgokról szoktunk beszélni(komoly dolgokat értem pl.: továbbtanulás ,munka stb
-Sokat dolgozik a családi állattartó gazdaságban
Ma is kint volt fát vágni az anyja egyik földjén kint a határban olyan -5 fokban fújó szélben.
-vele rossz dolog ,hogy még nem volt senkije, ezért tapasztalatlan.
-A bulizást a házibulikra ivásokra seb értettem, Koncertekre viszont elmegy.
Ő hozzá meg az eszem húz, hogy tuti jól járnák vele, nagyon jól meglennénk.
Szerintem egyiket sem.
Az első pasi összetörné a szíved.
A második pasi szívét te törnéd össze.
De szerintem te már saját magad eldöntötted, hogy kit választanál.
Most jonni fognak a kommentek miszerint milyen rossz dologra uszitapak, de sztem az elso. Lehet h (mivel te is hasonlo tipus vagy) megunnad a 2. Sracot. Az elso meg ezek szerint az ellenteted, es azok vonzzak egymast. Kaphatnal tole lazulast, adhatnal neki nyugit. Ha neadjisten megse jonne ossze a dolog, tanulhatnal belole. 17 vagy, elotted az elet. Az a dolgod, hogy elvezd-ugy, hogy a jovod jo legyen.
De a Te eleted, Neked kell dontened. Amelyiket jobban szereted.
N
17 éves és "jól tud dugni" ... ne nevettess
Akárki akármit mond, úgyis az elsőt választod, mert ebben a korban ez a menő: a felszínesség, a szex, a bulik, "tapasztaltság"...
Mondjuk az is vicces, hogy néha beszéltél vele, de már szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!