Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik a lány, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy lány a suliban aki nagyon tetszik és hát.. izé szóval vágjátok. Meg szeretném szerezni.

Tudni kell róla hogy jó angolos, sajna én soha nem voltam az... egyik nap azt mondta rám kacsintva, hogy " I wanna take a ride on your disco stick!"

Szóval én nem vagyok valami jó angolos, de a barátom (egy nagyon nagy arc) megmondta, hogy hajót jelent... Igazából valami olyasmi lehet hogy Mennék egy kört a diszkó hajón... de nekem nincs hajóm... MIT TEGYEK, Kérlek segítsetek, korotokat is írjátok.

2010. febr. 3. 20:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nemis kellett volna mondania. Ha már rádkacsintott akkor az azt jelenti, hogy bejössz neki. Hajrá menny oda hozzá és mondd el neki, hogy tetszik neked (de úgy, hogy leszarod, hogyha elküld, tudom roh@dt nehéz) és ne törödj a többiekkel se. :)
2010. febr. 3. 20:22
 2/11 anonim ***** válasza:

elözö vagyok, 15F

Ám ha mi elmondjuk a korunkat akkor már neked is illene.

3/11 anonim ***** válasza:

XD

Kösz; ezért már megérte feljönni ide. :D

4/11 anonim ***** válasza:
a stick nem hajó hanem bot. az i wanna take a ride on your disco stick meg a lovegame c. lady gaga számban van benne. szal engem enm győztél emg h ez igaz...
2010. febr. 3. 20:25
 5/11 anonim ***** válasza:

'I wanna take a ride on your disco stick!'

ha jól tudom azt jelenti hogy: kurass meg egy lóval a hajódon

2010. febr. 3. 20:28
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ez képletesen értette :D

A hajó az ágy a ló pedig te :D

2010. febr. 3. 20:32
 7/11 anonim ***** válasza:
20 .32 epic fail vagy!
2010. febr. 3. 20:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Tökmindeggy mit mondott:D rádkaccsintott és kész:) menj oda hozzá, vagy mikor mész el mellette a folyosón, akkor nézz rá, és mondj neki vmit angolul, amit megért:D ezz nagyon aranyos tudna lenni... főleg ha össze jönnétek utána:D pl mondd neki angolul h nagyon bejön, vagay ilyesmi:) kérj meg vmi jó angolost h segítsen betanulni (jó kiejtéssel).
2010. febr. 3. 20:35
 9/11 anonim ***** válasza:
mondd azt: " if you want to be my friend, put my dick in your hand, movit left, movit right!"
2010. febr. 3. 20:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Ja, ja. ha legközelebb találkzol a csakjjal, mond ezt neki: "I want your ugly, I want your disease, I want your everything As long as it’s free."
2010. febr. 3. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!