Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiú szerint rusnyák a szemüveges lányok?
Figyelt kérdés
egy szemüveges lány2014. dec. 26. 18:03
21/26 anonim válasza:
De kapcsolatod se nagyon lesz, vagy csak gazdasági-döntési alapon nem érzelmek "alapzatán".
22/26 anonim válasza:
#20! - Huszonéves vagyok, soha nem volt barátnőm. Pár hónapja kezdtem el szemüveget használni, addig kontaktlencsét használtam, itthon pedig többnyire vakoskodtam. Így sem-úgy sem lett barátnőm, úgyhogy mindegy. Béna vagyok az ismerkedésben, a szemüveg mit sem számít. Nem rontja, de nem is növeli az esélyeimet, mert esélyem konkrétan nincs. Nincsnél, azaz semminél pedig nincs kevesebb. Nincs -semmi. (Mit ittam én, hogy ilyen gondolataim vannak? :D) (#19)
23/26 anonim válasza:
Szemüveges vagyok, és bár 99%-ban kontaktlencsét hordok, ha szemüveggel megyek az utcára akkor is ugyanúgy megnéznek, utánam fordulnak. Eddig minden pasimmal előfordult párszor, hogy megkértek, vegyem fel a szemüvegem mikor találkozunk, mert szerintük szexi. Vagy mikor itthon alapból abban vagyok (pl. hétvégén, ha nem kell mennem sehova, nem teszem be a lencsét), akkor is meg szokták jegyezni, hogy jól áll és beindítja őket. Titkárnős jelmezhez meg egyenesen kötelező kellék... :)
24/26 anonim válasza:
Zalosth: Félreértesz valamit. Kapcsolataim már 18 éves korom óta vannak, igen igényesek és volt mindenféle. Szerelmi-, lelkitársi- és pusztán szexkapcsolat is..
25/26 anonim válasza:
Mondom hogy kettős mérce. Nektek csajoknak ez is "jó pont" nekünk meg "úristen de gáz"
26/26 anonim válasza:
ha illik hozzá a szemcsi akkor nem.
egy srác akinek csam szemcsis barátnői voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!