Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki segítsen! Már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki segítsen! Már nem bírom. (? )

Figyelt kérdés
karácsony elött 2nappal elhunyt a barátom,akivel 2 és fél éve voltam együtt.Nekem nincs már..csak ő volt.Nem tudok/tudtam karácsonyozni,haza is kellet jönnöm a vendégségből,mert rosszul lettem.Nem tudok másra gondolni.Nem igaz,hogy pont most.Suli másfél hét múlva kezdődik akkor is depis leszek.Rajtakívül egy pasim se volt,ő volt az egyetlen,legelső barátom.Van barátnőm,de ő nem helyettesíti.És most együtt lennénk,mert most karácosnyoznánk együtt.:((((( Depisvagyok,és már kórházba is voltam.Kérlek titeket segítsetek,mert ez így nem fog menni..

#depisvagyok
2014. dec. 26. 12:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha nem írsz akkor nem tudok segíteni.
2014. dec. 26. 12:20
 12/13 anonim ***** válasza:
Nee hagyd,hogy a bánat megőritsen,persze ez egy elég katasztrofális helyzet,de gondolj arra milyen jó volt vele,hogy ölelt magához,mit mondott neked ,amikor magad alatt voltál,hogy vigasztalt,amikor rossz kedved volt és gondolj arra,hogyha lát(mert lát!) is ugyan úgy vigasztal és melletted van Ő sosem fog elhagyni,kísérni fog az utadon végig,segíteni fog a döntéseidben. Vedd elő a képét és mondj el a képnek mindent,ha kell üvölts neki,mondd el,hogy mit érzel és kérd,hogy sose hagyjon el.. Elsőre kicsit hülyeségnek fog tűnni,de ha megcsinálod valamennyire könnyebb lesz :/ A legeslegfontosabb ,hogy beszéld ki magadból,találkozz emberekkel,ne fordulj be mert csak rosszabb lesz és ártani fogsz másoknak is ..
2014. dec. 26. 12:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Elmeséled nekem?
2014. dec. 26. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!