Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, hogy belém még soha nem volt senki szerelmes?
Volt már kapcsolatom, de soha nem voltak belém szerelmesek, mindig úgy éreztem, hogy csak "jobb híján" vannak velem, az első szerelmem pedig megcsalt. Állítólag nem vagyok csúnya, se buta, átlagosnak mondanám magam. Az elvárásaim se túl nagyok, a külső nem igazán fontos nekem, inkább a személyiségre megyek, az legyen különleges. Azt látom magam körül, hogy mindenki szerelmes, megtalálta a magához illő párját, ilyenkor mindig olyan szomorú leszek, főleg így karácsonykor. Mi lehet velem a baj?
20/L
Nekem se volt még olyan kapcsolatom amiben szerelmes lettem volna a másikban, pedig már nem vagyok gyerek... Ettől még nem érzem magam selejtesnek.
36f
ne aggódj életem, sokan vannak ezzel így, majd megtalál egyszer a szerelem, nem kell erőltetni.
Csak hagyd hogy sodorjon az élet, ne gondolj túl semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!