Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitcsináljak?! Megkeressem vagy sem?
2 ève már hogy külön váltunk a szerelmemmel, azota neki is es nekemis kapcsolata van! Azota mèg csak nmis taliztunk 1x lattuk egymast!
De nm tudom magam tultenni rajta 7 hónapig jartunk de nm volt szex de szerelem felső fokon!
De vannak közös ismerősök es kerdez , èrdeklödik utánnam . Mit csinaljak kezdemenyezzek vagy ne bolygassam őket?!
2 ève már hogy külön váltunk a szerelmemmel
miért is akarsz bármit is?????????
Ha szereted minek van másik kapcsolatod? Nem értelek..
2éve lett vége,mindkettőtöknek van kapcsolata,de Te még szereted...VICC !
Felesleges megkeresned..Lehet a mostani pároddal kéne foglalkoznod,nem?
Látom itt állatok vannak èrzèsek nèlkül, tudjátok osztani az èszt de ha ti lennètekebben a cipőben lehet nem ezen a vèlemènyen lennètek!
Lehet felkavart 2 èvig nm tudtam rola semmit se hivni se irni nm tudtam, lehet hirtelen fölkavart az èrkezèse..!
Igen foglalkozom a párommal azzal te ne törödj!
Senkitöl nem lehet elvárni hogy várjon egy emberre 19 èvesen! Azt gondoltam az a helyes ha pasizom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!