Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha elpazaroltam az egész életem?
Figyelt kérdés
28 vagyok, és még sosem volt egy randim sem. Úgy érzem, teljesen elpazaroltam az életem. Nem, mintha bármi esélyem is lett volna valaha arra, hogy barátnőt szerezzek.2014. dec. 25. 10:03
11/14 anonim válasza:
Ne legyen bűntudatod emiatt, nem te pazaroltad el, egyszerűen rondának születtél, nem tehetsz róla. Velem is ugyanez a helyzet. Viszont a netes ismerkedéshez se fűzz sok reményt, mert előbb-utóbb muszáj lesz képet küldened, és onnantól nem fognak többet írni a lányok. Akkor sem, ha esetleg hónapok óta leveleztek, bár nehezen tudom elképzelni, hogy ennyit kibírnának kép nélkül.
12/14 anonim válasza:
Az ilyen emberekre szokták azt mondani hogy szánalmas. Itt panaszkodsz hogy milyen szörnyű neked, nem akarnak randizni a nők, pedig ez csak a te hibád. A testedre fogod, pedig azt fejlesztheted. Vonszold le a segged az edzőterembe vagy az erdőbe futni, és fogyj le, növessz pár kockát. Bár ha belegondolok a kockák nem sokat használnak ha úgy panaszkodsz mint egy 5 éves kislány az anyukájának.
szóval szedd össze magadat ember ha már írtam neked egy kisregényt, nem is tudom miért segítek neked.
14/14 anonim válasza:
#13 szerintem azóta már egy Schwarzenegger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!