Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Amennyiben 2 hete kidobott a barátnőm egyéb okokból, de a szerelem még megvan alapon és januárban szeretné átbeszélni a dolgokat átgondolva mindent a szituáció. Mennyire kellemetlen ha azóta 5 nővel is volt már kalandom?
10-es hsz..
Persze, hogy élvezem ennyi idő utána változatosságot. Mivel nem én választottam a helyzetet, így még lelki ismeretfurdalásomnak sem kell lennie. Viszont hosszú távon nem tesz boldoggá...Magányos tudsz ám lenni...
Szegény csaj:( szörnyű pasi lehetsz, nem erdemled meg.
Paraszt.
"nyilván nem szűntek meg az érzések, legalábbis részemről"
Szóval még szereted, 3 év az 3 év, de ahogy kidobott már is mentél baszni egyet? Férfi létemre mondom neked azt, hogy ez szánalom... Tudod mit jelent valakit szeretni? Hagyd inkább ezt a csajt, ez úgy se szerelem... Hiába van vége, ha kidobnak és szerelmes vagy, nem érdekel más, hiányzik, sajnálod a helyzetet, bármi is okozta a problémát.
Én szerettem a nőmet, és nekem anno idő kellett, nem tudtam volna minden este más nőt dugni, gratulálok az értékrendedhez...
Szereted b*zdmeg, ha kidob de szereted nem dugod bele minden lyukba a farkad, hanem szomorkodsz legalább 1 hónapot, hogy elbasztátok, kár érte... Ez nem szerelem...
Stílusodból azt veszem le, ha januárig lesz időd beszabadulni az éjszakába b*szol még néhányat addig... De azért januárba szívesen folytatnád vele, addig meg szabad vagy ki kell élvezni, ez a büntetlen időszak végül is ő dobott ki most bármit megtehetsz!
Ez kib*szott szánalmas, inkább most jöjjön néhány év kaland, én azt mondom! Fiatal vagy élvezheted az életet ez nem gáz, de ha szeretsz valakit és akarod vele folytatni, de addig is félreb*szol még néhányszor, na az viszont kib*szott gáz!
2 hét alatt 5 nő? Azért ekkora adu ász nem vagy. :D
Kérdeztem már tőled, hogy csak nem a helyi k*rvákhoz van VIP belépőd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!