Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, hogy ma szakítottam a barátnőmmel? Nektek is volt hasonló "élményben" részetek?
Kevesebb, mint fél évet töltöttünk együtt a kapcsolatban, de kezdtem egyre jobban észre venni, hogy csak a pénzem miatt van velem, egyébként nem is érdekelném. Rá ha számítottam, sose ért rá, de ha kellett neki valami, én mindig ott voltam. Kimondom, lehet bunkó leszek sokak szemében, egy anyagias, ingyenélő kis rib.nc volt, akiről ráadásul egy közeli ismerősöm kiderítette, hogy idegen pasikkal is le szokott feküdni bulik után, és mindig meghívatja magát italra, stb. Munkája az nem volt a kapcsolatunk kezdetekor sem, azóta se talált, pedig panaszkodott miatta, hiába szereztem neki állást, neki az nem volt szimpatikus, húzta az orrát.
Mivel a születésnapjára nagyon drága ajándékokat vettem neki, mostanában gyakran felhívott, hogy ugye nem felejtem el, hogy mennyire szeret engem, és majd megajándékozzam, pedig előtte volt, hogy egy hétig nem tudtunk találkozni, mert neki annyi dolga volt. Én ezt türelmes ember létemre meguntam, úgyhogy megajándékoztam azzal, hogy beállítottam nála, és ajándékok helyett közöltem vele, hogy a továbbiakban nem vagyok kíváncsi rá, és vége az ő részéről csak érdekkapcsolatunknak. Hisztizett, elhordott mindennek, de én mégis csak mosolygok azóta is. :)
Egyik pasi barátomnak is mindig ilyen csajokat sikerül kifognia..Szóval voltak másoknak is ilyen élményei.
Szerintem jól tetted..
Erre vagy büszke hogy egy nő érzéseivel játszottál a szeretet ünnepén? Nem véletlen, hogy te már nem voltál elég jó neki, ha már új partner után keresett! Aki ilyen érzéketlen mint te az tuti fenyegette vagy verte a partnerét és ezért nem merte ő kimondani a szakítást mert félt tőled!
Undorító féreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!