Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik hogy ennyire tapló?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik hogy ennyire tapló?

Figyelt kérdés
Beszélgetünk, és azt mondja hogy elmegy aludni. Erre egy órával rá látom hogy fent van facen, és 3 perce kommentelt egy képhez. Lehet ekkora bunkó valaki?

2014. dec. 23. 23:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
A nem tudott aludni az kilőve :D maradt az hogy r.banc, meg hogy más használta?
2014. dec. 23. 23:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát nézd. Ha nem tudott elaludni akkor meg miért nem írt rád? Ha csak egy percre néz fel akkor érthető, hogy nem vágyik csevegésre. Ha fent van sokáig akkor veled is tudna és nem csak mással. Nem lehet követelni, de ebből simán ki lehet következtetni, hogy unja a beszélgetést veled.
2014. dec. 23. 23:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Hülye az ilyen. Én is nemrég találkoztam egy hasonlóval. Többet rá se nézek:D Pedig jó sora lett volna... :( :D
2014. dec. 23. 23:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá konkrétan. Az ilyen hazugságokra nő létemre én is ugrok. Mondja meg hogy mással dumál vagy bármi, de nem hazudjon!
2014. dec. 24. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!