Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha kiderülne a párodról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kiderülne a párodról, hogy szűz pedig már elmúlt 20 éves, hogy nyilvánulnál a dologhoz?

Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 11:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

kösz h megkérdezted helyettem is :D

ugyan ebben a cipőben járok

2010. febr. 3. 12:14
 12/19 A kérdező kommentje:
szerencsére emiatt nem kell aggódnom hogy valamit bénázni fogok,mert a közelben mesze nics akivel összejönék sajna:(
2010. febr. 3. 12:19
 13/19 anonim ***** válasza:
82%

A 2. hozzászólónak van igaza. Én néha belegondolok, hogy előttem a pasimnak 3 nője volt, ráadásul ribancok. Szóval elkeserítő.

Én imádnám és nagy becsben tartanám a helyedben.

2010. febr. 3. 12:51
 14/19 A kérdező kommentje:
magamat nagy becsben is tartom:)
2010. febr. 3. 13:04
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
én örülnék neki, és biztos vok benne, h a leendő barétnőd is nagyra fog becsülni emiatt. a bénázást meg felejtsd el. sztem viccesebb az, amikor 14-15 éves, " érett " kis tinik bénáznak. :)
2010. febr. 3. 13:04
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon örülnék neki, hogy én lehettem az első.
2010. febr. 3. 13:14
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt örülnék neki, mert ugye előttem nem lett volna senkivel, meg nincs összehasonlítási alapja! Másrészt nem örülnék neki, mert én akikkel összejövök,azokkal hosszútávra tervezek, és egy olyan srácot akinek én lennék az első, előbb-utóbb elkezdené érdekelni hogy milyen lehet mással! Tehát még nem élné ki magát előttem! A pasik meg általában szeretnek tapasztalatokat szerezni mielőtt komoly hosszútávú kapcsolatba vágnak bele (és ez tapasztalat)!24L
2010. febr. 3. 14:10
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék neki.Amúgy meg.... nincs életkorhoz kötve a szüzesség elvesztése.Susan Boyle a nagy angol X factor sztár 50 éves és még szűz(najóó ez sarkított példa :D)
2010. febr. 3. 17:24
 19/19 A kérdező kommentje:
na mondjuk,nem az ő rekordját szeretném megdönteni,de nem sietek sehova,és tudok várni,amíg a sors összehoz azzal a lánnyal aki a végzetem.
2010. febr. 4. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!