Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet ennyi idő alatt így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ennyi idő alatt így szerelembe esni? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Barátommal 3 hónapja leszünk együtt, de úgy érzem elsöprőek az érzelmeink egymást iránt... Exemmel két évig voltam együtt de nem éreztem azt amit most vele. Ma egy kézzel írott levelet rejtett el a szobámba amiben ezt írta:

"Kicsi XY-om

Hál Istennek minden ember életében megvan az első nagy szerelem, mikor azt hisszük ez a legjobb dolog ami velünk történhet az életben. Mikor csak a másikra vágyunk, oly bolond mód, oly vakon és őszintén. Az élet velejárója, hogy mint mindennek, egyszer ennek is véget kell érnie. Akkor úgy érezzük ennél rosszabb már nem lehet, hogy soha nem lehetünk már boldogok, sem önmagunkkal, sem mással.

Én is így éreztem.

Egészen mostanáig!

Mert most mikor együtt vagyunk, mikor a szemembe nézel, mikor estenként finoman mellém bújsz, mikor együtt teázunk reggelente, úgy érzem megérte!

Megérte minden beteljesületlennek tűnő vágyálom, minden magányosan töltött éjszaka, minden kitérő, minden elkeseredett próbálkozás, minden estenként elrebegett ima.

Szerelmes vagyok!

Soha nem éreztem magam ilyen jól bárkivel, mint veled. Lényegtelen hogy találkoztunk, nem akarok mással lenni, nem akarok mást szeretni!

Egyedül Téged.

Amúgy egy komoly, humoros fiatalember és nem szokott nyáladzani, szóval nagyon mélyen megérintett, amit írt. :) Szerintetek?

2014. dec. 23. 19:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kedves és aranyos, de személyes levelet nem kéne kirakni vadidegeneknek internetre. Nem az a lényeg, hogy semmi konkrétumot nem írt ami alapján belehetne azonosítani, egyszerűen férfi szemmel bántó nekünk, ha egy személyes vallomásunkat világgá kürtölöd, mintha Facebook-on nőttél volna fel és ennyire nem becsülnéd azt ami személyes, ami csak neked szól.

Ezen túl amúgy sok sikert nektek! Három hónap már nem olyan rövid idő, negyed év lehet elég komolyabb érzelmekre. Nincs rá szabály.

2014. dec. 23. 19:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom nem világgá kürtölni, nagyon boldog vagyok... A Facebook annyira nem izgatja egyikünk sem, még az sincs kint, hogy kapcsolatban lennénk...
2014. dec. 23. 19:09
 3/3 anonim ***** válasza:
3 szó: Sose engedd el!
2014. dec. 23. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!