Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon gáz szenteste kidobni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz szenteste kidobni valakit?

Figyelt kérdés
2014. dec. 23. 18:16
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Annyi az ok,hogy én nem igazan ertem Vele jól magamat,kellemes társaság de inkabb csak barát. Ő viszont sokkal tobbet érez,nem szeretnem megbántani,kar volt idáig huzni:\
2014. dec. 23. 18:42
 12/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz, inkább hagyd ott, minthogy szánalomból maradj vele még pár napot.
2014. dec. 23. 18:50
 13/20 anonim ***** válasza:
62%
Gratulálok kérdező, dobd csak ki szenteste! Úgy illik, szívtelenség level 1000!
2014. dec. 23. 18:55
 14/20 anonim ***** válasza:
Butaság volt eddig húzni, de szerintem ez tipikusan olyan dolog, hogy szemétség szenteste dobni, de ugyanilyen szemétség megjátszani magad, és aztán dobni, hogy karácsonykor még jobban beleélte magát a kettőtök dolgába.
2014. dec. 23. 19:04
 15/20 anonim ***** válasza:
Magyarul nem elég jóképű. Ez esetben nagy parasztság szenteste kidobni is, meg tovább hülyíteni is. Intézd el még ma!
2014. dec. 23. 19:09
 16/20 anonim ***** válasza:

Szóval inkább egy jó barát, aki nem érdemelné meg....marhajó.

Talán nem érdemli meg, de ha akarsz vele szakítani akkor azt ma kéne megtenni,. Nem holnap!

2014. dec. 23. 19:11
 17/20 anonim ***** válasza:

Az. Én néhány éve egyszer megtettem, nem pont akkorra akartam időzíteni, de kihozta belőlem.

Aztán kicsit megbántam és szégyelltem is magam.

Talán ez az egy nap van amikor semmiképp.

28F

2014. dec. 23. 20:29
 18/20 anonim ***** válasza:
Bírd már ki 27-ig. Karácsonykor ne találkozzatok, hivatkozz a családi programra, és ha lement az ünnep megbeszélitek és szakítotok. De ha ő többet érez irántad, nyilván tönkrevágnád az egész ünnepét, ha szenteste kidobnád. Nem hiszem el, hogy 3 napot nem várhat. Az egész családja leshetné, hogy ül a szobájában és bőg. Én nem vagyok egy empatikus nő, de ehhez már nekem se lenne pofám. Bár igaz, hogy több eszem is van annál, mint hogy karácsonyig húzzak egy szar kapcsolatot. De ha már ilyen hülye lennék, akkor várnék 27-ig.
2014. dec. 23. 20:34
 19/20 anonim ***** válasza:
Engem egyszer valentin napon dobtak ki. Az is nagyon jól eset...
2014. dec. 24. 08:08
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem sem jó jó pofizni még két-három napig, és utána csak úgy dobni.

Végül hogy lett?

2014. dec. 25. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!