Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért féltékenykedik ha van barátnője?
Figyelt kérdés
Van egy srác, szerelmes volt belém nagyon, de nem jöttünk össze (én is szerettem, de ez bonyolultabb sztori). Egy hét múlva részegen lefeküdt egy csajjal, és már fél éve együtt vannak. Szar látni mással, de hát ez van, hibás vagyok bőven, hogy így alakult. Utána folyton bunkózott velem, köcsög volt, le se szart egyik percben, következőben meg próbáltuk újra helyretenni a barátságot. Ez így megy egy ideje. Én még nem léptem túl rajta, nagyon szeretem. Minden fiúnak, aki közeledni próbál, le is szögezem, hogy ne hajtsanak rám. Viszont így fiú barátokkal tök közvetlen vagyok, simán átölelhetnek, adunk puszit egymásnak ha találkozunk. Meg úgy általában jól kijövök mindenkivel, sokat mosolygok, könnyen elbeszélgetek az emberekkel. És ez a srác, ha ezt így látja, hogy én más fiúkkal jól kijövök, mindig elkomorodik, folyton kérdezgeti h bejön-e ez meg az, folyton figyel ha egy légtérben vagyunk, azt mondja szarul esik neki, hogy milyen jóba vagyok pár fiúbarátommal, besértődik ha megunom h a pasikról kérdez és azt mondom, hogy hagyjon már. Meg vannak még ilyen kis apróbb dolgai. De nem értem mire vagy miért féltékeny, mert ott a barátnője. Lehet csak beképzelem, hogy az? Mert annyira szeretném, hogy érdekeljem? Barátaim ültették el a fejemben, mert nekik is feltűnt, hogy folyton engem néz, és zavarja ha más srácok vannak körülöttem. De ha meg féltékeny és velem akarna lenni, vagy szeretne, akkor velem lenne. Ez ilyen egyszerű. Szóval nem tudom mi van :D2014. dec. 23. 16:55
1/7 Blade Bone válasza:
A legelején miket mondtál neki? Mondtál olyasmit, hogy csak barátok lehetünk semmi több?
2/7 anonim válasza:
"De ha meg féltékeny és velem akarna lenni, vagy szeretne, akkor velem lenne."
Azért nincs veled mert nem jöttetek össze. Miért nem jöttetek össze?
3/7 A kérdező kommentje:
Még nem voltam biztos az érzéseimben, meg nekem ő lett volna az első barátom. Csak egy kis idő kellett, hogy rájöjjek, hogy mit érzek valójában. És igen, mondtam neki ilyet, hogy csak barátok. Tudom, hogy hülye voltam, és tisztában vagyok azzal, hogy én rontottam el. De mégis reménykedek, hogy talán még lesz esélyem nála. És az ilyenekkel, hogy úgy csinál mint aki féltékeny, csak táplálja a reményeim :D
2014. dec. 23. 17:09
4/7 anonim válasza:
Akkor szerintem mond el neki, nem veszítesz vele igazából semmit.. :)
5/7 A kérdező kommentje:
A barátnője így is utál mint a szart, nem nagyon szeretnék egy szerelmi vallomással bekavarni :D Meg az olyan gáz lenne, ha megtudná, és nem változna semmi. :D
2014. dec. 23. 17:24
6/7 Blade Bone válasza:
Beszélő viszonnyban vagytok még azért? Szerintem, ha beszéltek még, akkor nem az a legjobb változat amit mondtak, hogy mondd el neki, mert ezzel csak odadobnád magad neki és akkor ez miatt nagy fordulatot venne minden, főként azért mert a srác ugye a mostani csaját sem szereti, mivel téged bámul folyton. Na most ha ezt elrontanád egy vallomással, érdekét veszíthetné az egész az ő szemszögéből, mivel eddig elérhetetlennek tűntél a számára. Viszont hacsak morzsákat dobálnál a fiúnak, ő maga eredne a nyomodba és nem érezné, hogy könnyű préda vagy, dolgoztasd meg, hogy megbecsülje amit kapni fog. Ha beszélő viszonyban vagytok ezt könnyen el tudod érni, főleg ha az úgynevezett barátnő beparál, mert akkor már ő fogja elkövetni a hibákat, amikkel a fiú agyára fog menni. Szóval csak morzsákkal dobálózz, ne szerelemmel. Az meg hogy mit mondd rád az a csaj, ne érdekeljen, mivel egy kapcsolathoz két ember kell, egy megcsaláshoz szintén! Olyan emberért szerintem ő sem akarhat kűzdeni, aki nem szereti őt szerelemmel!
7/7 A kérdező kommentje:
Megbecsulje, amit kapni fog? Egy baratom azt mondta, hogy azok utan, hogy elutasitottam, es mennyit sirt miattam (en is, de o akkor is fiu, nem sir minden csaj miatt, en meg egy gazdatlan kutya miatt is tudok :D), szoval hogy most en vagyok az akinek tepernie kell. Es majd megbecsulni. Hogy erted ezt a morzsasat, legyszi irj meg bovebben :)
2014. dec. 24. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!