Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiküket választanád? 20/L
1, Az igazit:
-csak iránta érzel múlhatatlan szerelmet,ez soha nem is változik
-ő az egyetlen akinek minden mozzanatába,érintésébe,szavába ,,belehalsz"
-nagyon hasonló jellemek vagytok,sok a közös pont,pillantásokból megértitek egymást
-ő a másik feled,csak vele vagy egész
-a szeretkezés leírhatatlan élmény vele
-külsőleg is minden porcikája megfelel az ízlésednek,álompasi,mintha a képzeletedből alkották volna
Viszont:
-hosszútávon nem tudtok meglenni egymással,túl nagyok a szakadékok köztetek (amik nagyja pont a túlzott hasonlóságból adódik mivel a negatív tulajdonságok is nagyjából egyeznek)
-alapvetően szörnyen depresszív,zömében mindig csak lehúz
-azonban igazán a mennyekbe is csak ő képes repíteni ,senki más
-nincsenek nagy viták,szóváltások,kiabálás sohasem,csak ,,csöndes gyilkosságok"amik teljesen felemésztik a kapcsolatot,nem is tudtok soha gördülékenyen túllendülni bárminemű problémán
-valószínűleg nyomorban élnél ha rajta múlik,nem nagyon találja fel magát,függőségekre hajlamos,a depresszió sokat kivesz a cselekvőképességéből
...mindezek ellenére ő az igazi,életed szerelme,más iránt képtelen vagy érezni,de sose lenne jó életetek együtt.
2, Egy másik adott személyt:
-életvidám
-mindig kihozza belőled a lehető legjobb oldaladat
-mellette nagykanállal falod az életet
-mindig képes felvidítani,maga a megtestesült vidámság
-a jég hátán is képes lenne megélni,sosem kellene a nyomortól félned
-jó családapa válna belőle
-sokszor van kiabálás,vita,de amilyen hamar jön úgy el is megy,soha többé nem rágódtok ugyanazon,mintha meg sem történt volna
Viszont:
-csak az elsőbe vagy szerelmes
-tudnád,tudod szeretni őt,de azt a minden elsöprő szerelmet csak az első iránt tudod érezni
-csodás vele a szex,de közel sem olyan nagybetűs szeretkezés mint az elsővel
-nem igazán a te ízlésed külsőleg,nem néz ki túl jól,de megvan a kellő vonzalom
Mindkettő halálosan szerelmes beléd,mindkettő lehozná neked a csillagokat...de csak a második képes megadni igazán azt amire szükséged van,mellette csodás életed lenne,tudnád szeretni,azonban mindig az első lesz számodra az igaz szerelmed halálod napjáig,de tudod életed rossz vágányra futna mellette akármekkora is a szerelem.
Fölösleges feltételezés természetesen én is tudom,de érdekel ki mit választana ilyen helyzetben,amikor nem érvényesül hogy ,,az igaz szerelem mindent legyőz".
Kort és nemet is ,valamint érvelést ha lehet!Köszönöm aki veszi a fáradtságot. :)
a másodikat.
a függőségekre hajlamosságot és a depressziós,szeszélyes embereket nem tűröm el a közvetlen környezetemben és sosem tudnék egy ilyen link jellemet szerelemből szeretni,akármennyire pöpec is vele dugni.
Én azt választanám, akit szeretek. Az, hogy milyenek a paraméterei az nem sokat jelent, mert úgyis az számít, hogy egymást szeretjük-e. A 2. ember mellett is nyomoroghatsz, ha éppen úgy alakul az élet, hogy kirúgják, vagy tönkremegy a vállalkozása. Az a probléma, hogy hazudni kellene neki, mert nincs igazi szerelem, ez pedig átverés rá nézve.
Most viszont kérdező ne haragudj, de meg kell fordítani a kérdést: Ők választanának-e téged ezek tudatában, ha ezt megtudnák, hogy egyikük sem lehet igazán férfi melletted?
Nem kötekedni szeretnék, vagy sértegetni. Ha én lennék az egyik fél, és kiderülne hogy nem vagyok elég neked, komolyan elgondolkodnék, hogy van-e értelme tovább folytatni, mert előbb-utóbb eleged lesz belőlem, belefáradsz, és kifelé fogsz nézni. Akkor pedig mi értelme elvenni éveket egymástól.
Ezeket nem okoskodásból írom, hanem tapasztalatból... :( Ne csak azt nézd, hogy neked mi a jó, mert akkor annyi történik, hogy idővel eldobod őket, mint a használt zsepit. Szerintem az alapkérdés az, hogy te melyiket szereted?
Én úgy lennék bármelyik fél helyében, hogy ha nem vagyok elég neked, nem vagyok igazi, akkor ne hülyíts, és ne hazudj nekem.
Amúgy pedig értettem a kérdésed, és nagy dilemma ez az egész, mert az lenne jó, ha működne minden szempontból. De ilyenkor félő, hogy mindkettővel zátonyra futsz. Én azt hiszem, hogy az elsővel még menthető a dolog. 36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!