Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
pfff
az alata való szöveg az bejön XD^^ haha^^ Hitel? Nem gond!
Sokat hallani mostanában a sajtóban, hogy egyre nehezebb hitelhez jutni, ami szerencsére a Pénzszerző.hu ügyfeleit nem érinti. A www.penzszerzo.hu oldalon továbbra is a bankok és közvetítők versenyeznek Önért, hogy a lehető legkedvezőbb feltételekkel juthasson hitelhez. Ha esetleg befektetésre, biztosításra van szüksége akkor is jó helyen jár és a verseny a garancia, hogy a legjobb feltételeket kapja, sokszor jobbat mint ha utcáról bemenne a bankba, biztosítóba!
Versenyeztessen Ön is! www.penzszerzo.hu
(x)
el nem tudom képzelni, miért kell vadidegen emberek véleményét kikérni hogy szerintük hogy nézel ki.
Azt is nehezemre esik felfogni, hogy miért kell feszítős képet feltenni. Celebnek készülsz?
Nincs egyetlen egy őszinte barátod aki megmondaná, hogy szerinte hogy nézel ki.
Nem szerintem itt szó sincs önbizalomhiányról. Amit nekem a viselkedésed mutat az a tiszta feltűnési viszketegség, minél többen látnak annál jobb, tökmind1 csak lássanak, vitatkozzanak rólad. Te amolyan chat.hu huszár vagy aki otthon a gép előtt ülsz? Nemhiszem, viszont azt sejtem hogy örökös másodikként sosem voltál még te az est prímása.
Így itt most kiéled magadat.
Bocsi egyik képedet sem néztem meg, de stílusodból ítélve már közel állsz az érettségihez, vagy nemrég léptél túl rajta.
CytromHeia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!