Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinaljak ha szakitani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak ha szakitani akarok de a barátom öngyilkossággal fenyeget?

Figyelt kérdés

#öngyilkosság #barát.szakítás
2014. dec. 21. 20:52
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

akkor meg szard le azt ennyi, a szülei nem tesznek semmit, nem a te problémád! úgyse tudsz ezzel rajta segíteni, lehet ha szakítasz vele még rá is jön talán előbb utóbb milyen hülye volt

de ha megmarad ebben a helyzetben sose lesz változás

2014. dec. 21. 21:08
 22/31 anonim ***** válasza:
90%
Én is ilyen naiv, butuska voltam mint Te (bocsi nem bàntani akarlak), egy ideig sikerült is zsarolnia... Bårcsak elôbb kiléptem volna a kapcsolatból. Persze nem ölte meg magät, de utänam levővel is ezt jätszotta. Milyen szänalmas mär, főleg hogy én meg féltettem aggódtam miatta.
2014. dec. 21. 21:11
 23/31 anonim ***** válasza:

nagyon valószínű, hogy csak manipulál. ez az első, amit mindig tarts szem előtt. és hogy milyen jó, lesz, ha kikerülsz a szorításából.

mikor ez megvan, és elkezd fenyegetőzni, te kezdd sajnáltatni magad. kontrázz rá. ne hagyd, hogy ő legyen a szegény. aztán "megtörve" hagyd ott.

2014. dec. 21. 21:22
 24/31 anonim ***** válasza:
50%

Beültetném a kocsiba és mondanám hogy megyünk valahova teljesen mindegy hogy hova. Aztán a rendőrség előtt szépen leparkolnék és elmondanám neki hogy megyek bejelentést tenni hogy ki akarja nyírni magát és nem beszámítható. Ő ellenkezne meg tiltakozna meg mindent megígérne hogy akkor nem meg stb. Be is mennék és meg is tenném a bejelentést részletesen hogy mikkel fenyegetőzik és hogy valószínű nem beszámítható és onnantól kezdve nem lenne egy másodpercig sem lelkiismeret furdalásom még ha ki is nyírja magát. De hazafelé már nem együtt mennénk! Nyilván ott rendezne egy hatalmas jelenetet meg minden de hülyékkel nem szabad foglalkozni. A rendőröket úgysem fogja szerintem érdekelni a dolog de a te lelked nyugodtabb lesz mert te szóltál.

Vagy: Mondjuk ez kicsit morbid de szard le és amikor otthagyod akkor add oda neki a sírkoszorút amit a temetésére csináltattál és mond meg neki hogy te nem tudsz elmenni, mert nem érsz rá!

2014. dec. 21. 21:30
 25/31 anonim ***** válasza:
Szakíts. Ha kinyírja magát, egy idiótával kevesebb lesz. Még így is túl sok fog maradni.
2014. dec. 21. 21:47
 26/31 anonim ***** válasza:
mar akkor ott kellett volna hagynod amikor osszevagta magat...
2014. dec. 21. 22:14
 27/31 anonim ***** válasza:
Tény: Aki öngyilkos akar lenni,nem beszél róla,hanem egyszer egy bekattant pillanatában megteszi.
2014. dec. 22. 00:04
 28/31 anonim ***** válasza:
Egy másik ember öngyilkosságáért nem Te felelsz. Amit tehetsz: mondd el neki, hogy számodra fontos, mint ember, és nem szeretnéd, ha megölné magát, de erre nem lehet egy kapcsolatot építeni. Add oda neki az Ifjúsági Lelki Elsősegély telefonszámát: 137-00 (hétfőtől szombatig 9-21 óra között Telekom vagy T-mobile számokról elérhető - fülkéből is). Esetleg szólj a közös barátoknak, a fiú családjának, hogy figyeljenek oda rá.
2014. dec. 22. 07:09
 29/31 anonim válasza:
Szerintem érd el azt, hogy ő szakítson veled vagy szépen lassan koptasd le.
2014. dec. 22. 11:31
 30/31 anonim ***** válasza:
Szakíts vele. Az én exem is eljátszotta ezt, aztán amikor 2 hét mindennapos hívogatás, fenyegetés, zsarolás (megöli magát mert én vagyok élete szerelme és nem tud nélkülem ékni) sem jöttem össze vele újra, összejött az exével, feltett közös képeket és olyanokat írt alá hogy egyetlen szerelmemmel.. Őszintén szólva én nagyon röhögtem :D
2014. dec. 22. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!