Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet a baj velem hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj velem hogy nem kellek a fiúknak?

Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya, inkább átlagos. Adok a külsőmre, ápolt vagyok, nem vagyok még kövér sem. Nyilván ha már voltak kapcsolataim bejöhettem külsőre nekik. Viszont csendesebb vagyok, de ez nem azt jelenti hogy egyáltalán nem beszélek. De még sem tudok megtartani egy pasit sem. Voltak kapcsolataim, de még is elhagytak 1-2 hónap után. Még szexuális kapcsolatom sem volt egyikükkel sem. Pedig én megértő voltam velük szemben szerintem. Szerintem nekem már soha nem lesz senkim és vénkisasszony maradok. L/22
2014. dec. 21. 20:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Mondod ezt 22 évesen? :)

Elég vicces.

Nem tudjuk mi baj lehet veled, 1001 probléma lehet, lehet h az a baj hogy Bogyó és Babócát szoktál nézni.

2014. dec. 21. 20:43
 12/18 anonim ***** válasza:
Ez elég kevés infó. Nem lehet véleményt formálni ennyi alapján.
2014. dec. 21. 20:45
 13/18 anonim ***** válasza:
Képet kérek,:) 25f
2014. dec. 21. 20:47
 14/18 anonim ***** válasza:
savanyú lehetsz mint az ecetes uborka :$
2014. dec. 21. 20:49
 15/18 anonim ***** válasza:

Rossz közegben mozogsz szerintem.

Van hobbid? Ha igen akkor kezdj olyan személyekkel összejárni stb.

19/F

2014. dec. 21. 20:50
 16/18 anonim ***** válasza:
Ezt a "nem vagyok csúnya, inkább átlagos" mondatot sokan használják az oldalon. Én azt mondom magamról, hogy helyes vagyok, de az nem azt jelenti, hogy másoknak is az vagyok. Te mondhatod magad átlagosnak, de lehet másnak nem vagy az. Egy kapcsolatban beszélgetni kell, ha valami nem jó, akkor lehet tenni ellene, legalábbis ha érdemes
2014. dec. 21. 20:54
 17/18 anonim válasza:

1 nem vagy vén

2énis csendes fiú vagyok ha nem muszáj nem beszélek

nekem sincs csajom most sajna

2014. dec. 21. 20:58
 18/18 RRR ***** válasza:
azért,ha válaszolnál sokat segítenél nekünk is meg magadnak is a probléma boncolgatásában
2014. dec. 21. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!