Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Albán fiú (23), magyar lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Albán fiú (23), magyar lány (17). Van párkapcsolati tapasztalatotok koszovói albánokkal?

Figyelt kérdés

3 éve ismerek egy koszovói albán fiút, egy ideje már máshogy állunk egymáshoz, nem csak barátként. Néha érződik, hogy máshogy értelmezünk dolgokat, de nagyon megkedveltük egymást. Angolul tudunk kommunikálni, nagyjából jól megy, de néha hiányzik, hogy magyar kifejezést mondjak neki. A szüleimnek nem mondtam még el, mostanában szeretném majd. Kicsit tartok tőle, hogy hogy fogják fogadni, mert azért sokaknak van negatív véleménye az albánokról, Koszovóról, iszlámokról..

Nektek van valami tapasztalatotok koszovói albánokkal? A kultúrájuk, szokásaik érdekelnének magyar szavakkal is.

2014. dec. 21. 20:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem jó a véleményem az albánokról, legalábbis az albániaiakról, koszovóiakat nem ismerek, de úgy hallottam ők kicsit mások és a bűnözés is több náluk

Alapvetően családszeretőek és az is igaz más a mentalitásuk teljesen mint a mienk..

Azt senki nem tudhatja milyen ember mert mi nem ismerjük, te ismered. A mentalitásbeli eltérésekből lehet gond, de leküzdhető.. Pl szerintem kicsit ravaszok és sunyik, de nem amolyan gonosz vagy agresszív módon, inkább olyan komisz gyerekként viselkednek néha.. és máshogy is fejezik ki magukat, pl ha mondanak valamit azt nem biztos hogy úgy gondolják, azt csak akkor lehet tudni ha az ember már megismerte a gondolkodásukat, vagy épp elég intuitív hogy megértse a szitut.

Viszont mindketten nagyon fiatalok vagytok.. Még 6-10 évet simán várhatsz párválasztással, majd az idő eldönti hogy ő tényleg beválik e.. Azóta elmondtad a szüleidnek?

2015. jan. 13. 22:18
 12/15 anonim ***** válasza:
10-es: Egy albán soha nem hagyná el a családját, szerelemért meg főleg nem, ha pedig a család választotta a feleséget akkor valószínűleg nem szerelemből nősült. Lehet hogy tényleg téged szeretett. Bár nem tudom milyen volt a kapcsolatotok szóval nem tudhatom
2015. jan. 13. 22:23
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket, már voltam is náluk. Nagyon befogadó a családja,semmi szigor nincs. Sőt, az anyukája rá is szólt, hogy ne bugyoláljon be engem sokat takaró ruhákba a melegben.
2015. júl. 7. 20:51
 14/15 menta00 válasza:

Lehet, hogy én ehhez nem igazán értek még 15 éves fejjel, de néhány dolgot tudok.

Németországban élek, iskolatársam egy albán fiú, és nagyon jófej. Nem látom, hogy lenne bármi hátsó szándéka, bár ő momentán katolikus. :)

2016. jan. 30. 14:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi ez a sok albán fiús kérdés itt? :D
2021. nov. 6. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!