Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta van meg a mostani párod? Mit tervezel neki valentin napra?
Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 20:17
1/10 anonim válasza:
1 éve. nem tartunk valentin napot, nemcsak egy nap kell szeretni egymást..
2/10 anonim válasza:
Én még nem.
De am a kedvenc állatát veszem plüsbbe, a gyüjteményéhez.=D
3/10 anonim válasza:
sütök sütit, esetleg megerőszakolom
8 hónapja
4/10 anonim válasza:
2 hónapja. Nem Valentin-napozunk, csak egy giccses marketingünnep az, nem azért szeretjük egymást, mert egy adott nap van. Amúgy sütök neki sütit és vacsit főzök, de ha Béla-nap lenne, akkor is ezt tenném, mert azon a hétvégén találkozunk (távkapcsolat).
5/10 anonim válasza:
20:22
Ez igaz.=)
Én sem azért teszem mert valentin nap van, csak most épp jön, és azért adok neki ajándékot. Mert ettöl függetlenül ugyanugy szeretem, akár valentin nap van, akár nincs.
6/10 anonim válasza:
15 hónapja vagyunk együtt és nem szokásunk valentin-napozni.
20/L
7/10 anonim válasza:
19 hónapja vagyunk együtt, sütök neki :)
8/10 anonim válasza:
7 éve vagyunk együtt és nem hiszem, h nagy valentin napozástfogunk csapni. Adunk 1 puszit egymásnak, mint máskor :)
9/10 anonim válasza:
13 éve vagyunk együtt és egy szív alakú bonbont kap.
10/10 anonim válasza:
Febr. 12-én leszünk másfél éve együtt(így majdnem egybe is esik a Valentin-nappal). Sajnos elég ritkán tudunk találkozni(általában csak hétvégente), és ha találkozunk is, nagyon ritkán mozdulunk ki otthonról(kivéve bulik, baráti összejövetelek). Ezt a napot most megpróbáljuk máshogy tölteni. Ajándékot nem veszünk egymásnak, inkább elmegyünk a közeli termálfürdőre, kipróbálunk minden medencét, szaunát, pezsgőfürdőt. Utána egy romantikus vacsorára megyünk, a többit pedig úgyis tudjátok...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!