Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta van meg a mostani párod? Mit tervezel neki valentin napra?

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 20:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
1 éve. nem tartunk valentin napot, nemcsak egy nap kell szeretni egymást..
2010. febr. 2. 20:18
 2/10 anonim ***** válasza:

Én még nem.

De am a kedvenc állatát veszem plüsbbe, a gyüjteményéhez.=D

2010. febr. 2. 20:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

sütök sütit, esetleg megerőszakolom

8 hónapja

2010. febr. 2. 20:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
2 hónapja. Nem Valentin-napozunk, csak egy giccses marketingünnep az, nem azért szeretjük egymást, mert egy adott nap van. Amúgy sütök neki sütit és vacsit főzök, de ha Béla-nap lenne, akkor is ezt tenném, mert azon a hétvégén találkozunk (távkapcsolat).
2010. febr. 2. 20:22
 5/10 anonim ***** válasza:

20:22

Ez igaz.=)

Én sem azért teszem mert valentin nap van, csak most épp jön, és azért adok neki ajándékot. Mert ettöl függetlenül ugyanugy szeretem, akár valentin nap van, akár nincs.

2010. febr. 2. 20:24
 6/10 anonim ***** válasza:
62%

15 hónapja vagyunk együtt és nem szokásunk valentin-napozni.

20/L

2010. febr. 2. 20:24
 7/10 anonim ***** válasza:
19 hónapja vagyunk együtt, sütök neki :)
2010. febr. 2. 21:13
 8/10 anonim ***** válasza:
7 éve vagyunk együtt és nem hiszem, h nagy valentin napozástfogunk csapni. Adunk 1 puszit egymásnak, mint máskor :)
2010. febr. 3. 09:36
 9/10 anonim ***** válasza:
13 éve vagyunk együtt és egy szív alakú bonbont kap.
2010. febr. 3. 09:58
 10/10 anonim válasza:
Febr. 12-én leszünk másfél éve együtt(így majdnem egybe is esik a Valentin-nappal). Sajnos elég ritkán tudunk találkozni(általában csak hétvégente), és ha találkozunk is, nagyon ritkán mozdulunk ki otthonról(kivéve bulik, baráti összejövetelek). Ezt a napot most megpróbáljuk máshogy tölteni. Ajándékot nem veszünk egymásnak, inkább elmegyünk a közeli termálfürdőre, kipróbálunk minden medencét, szaunát, pezsgőfürdőt. Utána egy romantikus vacsorára megyünk, a többit pedig úgyis tudjátok...:)
2010. febr. 8. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!