Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ebben az esetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben az esetben? A barátnőm ismerőse a kapcsolatunk tönkretételét akarja (leírásban részletek)

Figyelt kérdés

3 hete vagyok kapcsolatban barátnőmmel. Ezen a héten csütörtökön hívtam őt egy buliba, de azt mondta, lebetegedett, így nem tud jönni. Egy fiú haverom jött el velem, aztán a buliban táncoltam hosszasan egy lánnyal, akivel egy kép erejéig a party fotósnak beálltunk egymás mellé a haverommal együtt. Utána váratlanul megcsókolt a lány, de nem ellenkeztem. A buli végeztével távoztunk és elbúcsúztunk, de Facebookon bejelölt másnap és chateltem vele, szimpatikus volt, de elmondtam hogy van barátnőm. Ezt láthatta is az adatlapomon, de megkérdezte.

Ma rám írt a barátnőm egyik közeli ismerőse, hogy ő is ott volt azon a bulin, és a fotók között megtalálta azt a képet, ahol én egy idegen lánnyal vagyok együtt, sőt, smárolni is látott minket. És ez az aljas szemétláda most fenyeget engem, hogy elküldi a barátnőmnek a képet és elmondja, mi történt és akkor vége a kapcsolatunknak.

Mit tegyek?

2014. dec. 21. 17:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Apam nem paraszt az te vagy raadasul eleg nagy;) a lanyt csak sajnalni tudom h egy ilyen szhart fogott ki mint te.. meg mas a hibas h samroltal.. anyam-_-
2014. dec. 21. 17:20
 12/15 anonim ***** válasza:

Éretlen vagy kisfiam! Bemagyarázhatod magadnak ezt a buli hevében dolgot, de úgy baromság ahogy van. Nem azt mondom, hogy ne táncolj, de mi a francnak kezdtél el flörtölni és közelebb kerülni ahhoz a lányhoz? Már az elején elmondhattad volna neki, hogy max haverkodsz, mert barátnőd van. Valld be a barátnődnek és ha tudsz némi megbánást mutatni, van rá egy kevéske esély, hogy megbocsát...

Te csináltál hülyeséget, viseld is a következményeit!

2014. dec. 21. 17:20
 13/15 opened paradise ***** válasza:

Te,amíg a "szerelmed" beteg,egy buliban smárol egy lánnyal,de a srác a szemétláda?

Hát persze,hogy nem te.

2014. dec. 21. 17:21
 14/15 Meridián1 ***** válasza:
100%

Azt írd meg a barátnőd közeli ismerősének, hogy minden felnőtt ember vállalja a tettei következményét, Te a tiédért, Ő az övéért, mellesleg az a legkorrektebb ha nem szól bele más dolgába.

Nyugodtan megmondhatod neki, hogy ha be akar köpni, akkor csak tegye, ezzel egy minőségi bizonyítványt állít ki önmagáról...

Ennyit írj, ne többet, ne kevesebbet.

Így nyilvánvalóvá válik, nem riadsz meg a fenyegetésétől, nem tud zsarolni ezzel. Amúgy szerintem így is-úgy is be fog köpni, ha ez megtörténik, még megpróbálhatod előadni a párodnak ezt a vérszegény sztorit, de félek hogy nem hatja majd meg.

Mi a tanulság?

1., Beteg barátnődet inkább ápold az öncélú bulizás helyett.

2., Ha már bulizol, ne olyan helyen ahol közös ismerősök vannak.

3., Még véletlenül se smárolj mással fotós előtt. :)

4., Ne hagyd hogy ilyesmivel megzsaroljanak.

2014. dec. 21. 17:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Látod, kicsi a világ és előbb utóbb úgy is ki fog derülni. Legyen annyi tököd, hogy megmondod a bnődnek ha már ellenállni nem voltál képes. Majd írd meg ,h hogy döntöttél meg ,h mi volt mert érdekelne. :P
2014. dec. 21. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!