Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy olyan sráccal, aki már hónapok óta próbálkozik, és tényleg kedves meg minden, de nem vagyok belé szerelmes?
Ha én szerelmes vagyok belé, akkor nem zavarna, hogy te nem vagy az :D
De amúgy nem tudom, attól függ. Ha szexuálisan vonzó és jó társaság is, élvezem a vele töltött időt, akkor talán. Ha csak "kedves meg minden", akkor nem valószínű, nekem nem kell mindenáron pasi.
Szerintem megér egy próbát! Nincs mit veszítened!
A szerelem majd idővel jön. Eleinte az én párom sem volt belém szerelmes, de később rajongásig szeretett.
Én jöttem így össze, két évig együtt voltunk. Szerettem,de nem voltam szerelmes.
Aztán szakítottunk, majd jött valaki, akibe fülig beleestem.
Hát nem lehet összehasonlítani a kettőt.
Ezek ismeretében nem, én nem jönnék újra össze olyannal,akibe nem vagyok szerelmes.
Főleg,hogy írod, hogy hónapok óta próbálkozik.
Azért az nem olyan kevés idő szerintem, ha hónapok alatt nem érzed a szerelmet, kevés esély van rá,hogy majd fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!