Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol lehet jó csajt szerezni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet jó csajt szerezni?

Figyelt kérdés
nem kurv@'kra gondolok
2010. febr. 2. 18:22
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
komolyan ha nem komolyan kérdezném nem tenném fel a kérdést :@
2010. febr. 2. 18:38
 12/20 anonim ***** válasza:

Hol van manapság jó csaj? Olyan kritériumokat állítanak fel magukban, hogy legyen a ffi kék szemű szőke meg ilyen buz*ság. A végén kijön nekik gondolatban Bred pit vagy ki a f@szom.

Közben tükörbe nem is néznek.

2010. febr. 2. 18:40
 13/20 anonim ***** válasza:

már meg is válaszoltad a kérdést..

amugy meg mit vártál? mondunk egy iskolát? vagy egy várost? netán a 47es villamost?

2010. febr. 2. 18:40
 14/20 A kérdező kommentje:
nem én arra lettem vna kiváncsi h kinek hol siekrült csajt találnia de sok a hülye ezzel nem engem hanem magukat minösitik h 1 egyszerü kérdésre nemtudnak normálisan válaszolni
2010. febr. 2. 18:42
 15/20 anonim ***** válasza:
akkor mért nem azt kérdezted "h kinek hol sikerült jó nőt szerválni?"
2010. febr. 2. 18:44
 16/20 A kérdező kommentje:
nah utolsonak teljesen igaza van
2010. febr. 2. 18:46
 17/20 anonim ***** válasza:
ha neked nőies egyszerű nő kell,akkor utcán,akár közértben,bálok..... discokat felejtsd el,ott vannak szép lányok de azok műcsajok.járj el szalagavatóra meg ilyen helyekre.pláza is felejtős,meg ha választhatsz falusi csajjal jobban jársz.akik meg a counter striket oltják,azoknak üzenem,az jó játék,ÉN is játszom vele.és ennek ellenére több puncit fogtam eddig mint te ahány napot iskolába jártál.ja és a városi+discos lányokkal az a baj,h az igények magasak,de ők semmit nem fognak tenni a cél érdelében.ez személyes tapasztalat.15 éves korom óta minden 7végén buliban voltam.most 23 vagyok.hihetsz nekem legény.
2010. febr. 2. 19:00
 18/20 A kérdező kommentje:
jo a counte-strike jo játék de kurv@~ra nem itt a helye hirdetni
2010. febr. 2. 19:53
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem aki ekkora marha kérdést tesz fel, az egy akkora b-lfasz, hogy egy darabig nem kell neki "jó csaj", míg meg nem változik. "jó csaj" - röhej.
2010. febr. 2. 20:36
 20/20 A kérdező kommentje:
mi a röhej ezen te szerencsétlen?
2010. febr. 2. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!