Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhat valamit? Én értettem félre?
Figyelt kérdés
Van egy srác akit nemrég óta ( kb. 2 hónapja) ismerek. És nekem nagyon aranyos fiúnak tűnik, tetszik, és úgy vettem észre hogy ez visszafele is így van. Elmentünk az egyik sörözőbe a múltkor de nem voltunk kettesben és akkor is mindig figyelte hogy értem-e azt amit a 3. emberrel beszél.Meg volt egy pillanat amikor nem tudtam hogy mi lesz a következő mozdulata, mert az úgy volt, hogy nem szóltam bele a beszélgetésükbe a másik sráccal, csak néztem Őt(mármint aki tetszik azt) és úgy nézett rám,mint aki valami megerősítést vagy nem tom mit várt. Meg közelebb ült felém, a keze állandóan a lábam mellett volt.:D Mindig figyeli, hogy látom-e, hogy köszönök-e Neki. Amikor köszönök Neki, akkor mindig olyan boldognak tűnik, van hogy elpirul ha kettesben vagyunk. A múltkor is ketteseben voltunk és tök cuki volt^^, nézett rám a boci szemeivel és mosolygott.(Előtte nem mondtam semmit, amiért mosolyoghatott volna.) Mikor megkérdeztem, hogy miért mosolyog azt válaszolta hogy csak azért mosolyog mert rám nézett. Van amikor megkérdezi hogy van e barátom, milyen napom volt, mikor végzek a suliba?? Szerintetek csak egyszerűen érdeklődik vagy akar is valamit Tőlem?? Mit tennétek??2010. febr. 2. 17:49
1/10 anonim válasza:
Csak te értetted félre :) nah! olvasd el , amit írtál! rá fogsz jönni ;) áldásom rátok XD.
2/10 anonim válasza:
Óvatosan érdeklődik :)
Csináljatok együtt valami közös programot, például korizzatok. Az aranyos ha együtt estek-keltek.
Aztán ha van a közelben teázó vagy forrócsokis akkor jól átfagyva igyatok egy kicsit. Beszélgessetek sokat. De ha megkérdezi vagy megkérdezte, hogy neked mi a fontos egy fiúban akkor szerintem ez egy jó jel :)
3/10 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy tetszel neki, csak óvatosan próbálkozik.
4/10 anonim válasza:
Nem is kell az egészet elolvasnod, csak azt, hogy : "a boci szemeivel mosolygott rám".... na innen egyértelmű.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!:D
2010. febr. 2. 19:28
6/10 anonim válasza:
igen. érdeklődik szépen lassan, de nem mer jobban közeliteni. ha akarod csapj le rá úgy mint sas a mezei egérre! máskülönben viszik a pródádat a nózid elől! ^^,
--Chocky--
7/10 anonim válasza:
most dicsekszel van panaszkodsz...?
8/10 anonim válasza:
jajj de jó, bizti akar vmit. és most tökre ráismertem a saját helyzetemre is és ez fellelkesített :)
9/10 anonim válasza:
jaj te butaaaaa. : DD
tuti h tetszel neki. : )
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!!:D
2010. febr. 4. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!