Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég ok hogy szakítsak?
Figyelt kérdés
A fiúmmal lassan egy éve együtt vagyunk, nem szoktunk veszekedni, de van, hogy nem értünk valamiben egyet. Kb. 5 napja összekaptunk valamit és azóta nem beszéltünk. Jrtam neki tegnap, hogy fussunk össze és találkozzunk, azt válaszolta hogy elfoglalt és dolgozik. Hagytam de hát azóta se jelentkezett. Volt már ilyen, de ilyenkor 1, max 2 napig tartott az egész. Úgy érzem nem vagyok neki fontos, szenvedek egész nap miatta és ideges vagyok. Hogyha ő ilyen könnyen elfelejt és eszébe se jutok akkor szakítsak vele? Vagy mit tehetnék? Újra írjak neki én, hogy találkozzunk? Nem tudom megéri-e, ha neki még eddig egyszer se jutott eszébe... 5 napja..2014. dec. 19. 18:20
11/12 anonim válasza:
"Szeretném, hogy szenvedjen"... Ne mááár! Ez olyan gyerekes. Nem kell úgy tenni, mintha minden oké lenne, nyugodtan mondd meg neki, hogy piszkosul haragszol. Tudom, hogy ilyenkor az ember lelkének jól esne egy kis bosszú, de felnőtt nőhöz nem méltó az ilyen. Beszéljétek meg!
12/12 anonim válasza:
Szóval összekaptok és 5 napig feléd se szagol? Én a helyedben nem írtam volna mást, max annyit, hogy keressen másik barátnőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!