Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő a normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő a normális, hogy kiheverjem ezt a szakítást?

Figyelt kérdés

A párom szakított velem, mert (távkapcsolatban voltunk) nagyon távol lakunk egymástól és nem bírta, hogy csak három hetente láthat. Két hónapot voltunk együtt. Kétszer találkoztunk, egyszer ő töltötte nálunk a hétvégét, aztán én mentem hozzájuk. Lehet hogy ahogy ezt most leírom felmerül bennetek a kérdés, hogy ennyi idő és találkozás alapján hogy is alakult ki ez a kapcsolat. A lényeg, hogy nagyon felzaklatott, amikor elmondta, hogy nem szeretné tovább folytatni. Ez vasárnap volt. Sokat gondolok rá, de azt érzem, hogy szükségem van egy kapcsolatra. Szerintetek normális, hogy ilyen rövid idő után már kapcsolatot szeretnék? Nem értem magam:/ Szerintetek mennyi időnek kéne eltelnie két kapcsolat között? Előre is köszönöm a válaszokat! Ó, és még valami. Ez volt az első kapcsolatom.

16/L

2014. dec. 19. 17:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy szarul vagy most, én is hasonló helyzetben voltam, a héten vége is szakadt, bár nem pont a távolság miatt lett vége, de nyilván szerepet játszik. Ne bánd a dolgot, úgysem ő lett volna a férjed. Szóval innentől nincs min bánkódni, jönni fog jobb, mégha most nem is tűnik úgy.

21/L

2014. dec. 19. 17:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát az "Így jártam anyátokkal" szerint egy kapcsolatot annyi hónap kiheverni mint ahány évig tartott. A te kapcsolatod 1/6 évig tartott. És egy hónapnak az 1/6 része az pontosan öt nap. Vasárnap szakítottatok és azóta öt nap telt el tehát teljesen normális. xD

Amúgy komolyra fordítva a szót, szerintem teljesen normális. És egyébként a két hónapig tartó kapcsolatom miatt én is pont 5 napig szomorkodtam aztán két hét múlva lett más.

Ha egy évekig tartó kapcsolatot hevernél ki ilyen könnyen akkor ott már tényleg bajok vannak/voltak, de ennyi időt (főleg hogy csak kétszer találkoztatok) szerintem nagyon könnyen el lehet felejteni.

2014. dec. 19. 17:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Értem:) Szóval akkor nincs semmi gáz a gondolkodásommal>< Most beszélgetek egy fiúval és kicsit úgy éreztem, hogy nem lenne fair, ha ilyen hamar belevetném magam egy új kapcsolatba, hiszen lelkileg még nem felejtettem el az előzőt. Már a gondolattól is bűntudatom volt:/
2014. dec. 19. 17:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Inkább azért zaklatott fel mert ez volt az első. 2 találkozás még nem indok arra hogy ennyire felzaklasson a dolog.

Csak Te érzed, hogy mennyi időre van szükséged 2 kapcsolat között, de teljesen fölösleges egyedül szomorkodnod a múlton, amit úgyse tudsz megváltoztatni. A leggyorsabban egy másik kapcsolat tudja elfeledtetni az előzőt. Nekem nagyon bevált.

2014. dec. 19. 17:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Most nem offolni szeretnék nekem közel 2 éves kapcsolatom ért véget október elején majd rá 2 hétre csak beszélgetés szinten megismerkedtem egy másik lánnyal. Nem akartam én tőle semmit közel 1 hónapot csak végig beszélgettünk majd találkoztunk majd arra lettem figyelmes beleestem a csapdába :D Nagyon megkedveltem ahogy az ő bevallása szerint ő is engem. Majd találkoztunk újra aztán azután a "randi" után azt mondta ő nem képes kapcsolatban lenni és ez már a sokadik és nagyon sajnálja blabla ..:/ Amit ezzel mondani akartam néha búslakodás helyett érdemes jobban figyelni mert lehet találsz "jobbat" közelebb :) Első a legnehezebb de hidd el ez csak megerősít !:)
2014. dec. 19. 17:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem 1,5 éves kapcsolatomnak lett vége úgy 1 hónapja..Eleinte rossz volt,de aztán rájöttem,hogy így volt a legjobb...akármennyire is le leszek most szólva,de úgy érzem túl vagyok rajta,és várom már a nagy Ő-t :D

Nálatok szerintem nem alakult ki olyan komoly kapcsolat..hisz 2 hónap alatt,2x találkoztatok..Ezért is van az,hogy már most kapcsolatot szeretnél..

Úgy gondolom nincs ilyen,hogy mennyi időnek " kell " eltelnie 2 kapcsolat között..Főleg ha egyszer csak betoppan valaki az életedbe,amiből aztán több lesz,mint barátság :)

2014. dec. 19. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!