Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülés után miért nem lehet 6 hétig szexelni?
Nagyon siralmas a mai nők felvilágosultsági szintje. Tiszetlet a kivételnek.
Először is a szülés utáni vérzés nem menstruáció-"3napig volt meg"-hanem a méh tisztulása. A méhlepény távozása után marad egy kb.tenyérnyi "sebfelület",aminek össze kell húzódnia.Addig vérzik,kinek hogy és mennyire. Amíg ez nem gyógyult be és a méhszáj is nyitva van-mert ugye valahol kifolyik-addig a felszálló fertőzésnek kiváló táptalaj lesz. Hiába tiszta a férfi-jó esetben-akkor sem steril és az ondófolyadék,sperma is feljut. Plusz a hüvely sem steril,megvan a maga jótékony baktériumflórája,ami védi,annak viszont szülés után vissza kell állnia. A gátseb is érzékeny lehet és be is gyulladhat ha "erőltetve" van.
Az 5-ös nagyon jól leírta.
Emellett én már két hét után rámásztam anno a páromra, annyira nem bírtam magammal. :D
Nem lett semmi bajom.
A fertőzések gumival megelőzhetőek, a varratok szakadása meg síkosítóval. A legkomolyabb gond, hogy orgazmuskor a méh összehúzódik, és a lepény helye bevérezhet...
De ez egyéni... azért van a 6 hét kőbe vésve, mert ez az az idő, amikorra mindenképp rendben van már minden!
" Plusz a hüvely sem steril,megvan a maga jótékony baktériumflórája,"
Sajnos ez manapság már nem igaz. Hála az illatszerlobbi tevékenységének, túl tiszták vagyunk. Ez viszont gátolja az egészséges védekező mechanizmust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!