Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, férfiak! Ti mit kerestek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Ti mit kerestek egy nőben?

Figyelt kérdés
Milyen tulajdonságokkal szeretnétek, ha rendelkezne a barátnőtök? (külső, belső)
2014. dec. 19. 00:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

A csajok elvárásai - sajnos - még magasabbak. Ráadásul náluk már kicsiként elkezdődik az agymosás (Disney és animék főleg)

2014. dec. 19. 00:46
 12/19 anonim ***** válasza:
Én nem tudom mire gondolt a 10-es de itt nincs semmi olyan ami "luxus", teljesen alap dolgok vannak, főleg úgy, hogy aki címszavakban ír, az kétértelmű, mivel szerintem maga se tudja mire gondolja azt a címszót, mármint milyen szituációra.
2014. dec. 19. 00:48
 13/19 Csabawars válasza:
Minden ember más van aki a vékony lányokat kedveli van aki a testesebbeket.Én nekem nincs sok elvárásom mert szeretem a nők jó oldalát nézni.A kinézet nem nagyon zavar talán csak ha a lány nagyobb darab nálam de ha elbeszélgetnék vele akkor ugyan úgy beletudnák a belsőértékeibe zúgni mint másba. Szeretem ha hosszú haja van mert akkor a kezemmel belebirok túrni talán ez az egy úgymond fétisem van, de ez se olyan hogy rettenet fontos. A külsőt meglehet változtatni ha nemjók a fogai meglehet csináltatni ha nagydarab nem baj ha jól érzi magát akkor nekem úgy jó ahogy van hameg nem akkor vele mennék el fitneszre hogy érezze nincs egyedül és segítenék neki olyan nővé válni ahogy jól érzi magát.A belső tulajdonságokból pedig csak egy igazán fontos van nekem.Őszintén szeressen éreztesse ha nem is nagyon de egy kicsit hogy igen is szeret és ragaszkodik hozzám, hogy megbízik annyira bennem hogy elmerje mondani ha valami nem tetszik neki és ad nekem esélyt hogy változzak.Hogy érezzem a szenvedélyét és lássam a szemén, hogy igen is oda van értem. És hogy tudjam boldog mellettem. Persze ehezjön hozzá hogy hűséges is legyen :) Lehetnek barátai de mindig én legyek csak az igazi. Remélem a válaszom kielégítő számodra :)
2014. dec. 19. 00:56
 14/19 anonim ***** válasza:
nézzen ki jól, öltözzön jól, és csak nekem, ne a körútnak. Ne legyen felületes mint a nők 99%-ka, ha közeledek feléje, vegye észre, és higgye el, hogy nekem csak ő kell. Nézze el a bénaságaimat ahogy én sem dobom ki, ha havibaja van.
2014. dec. 19. 01:22
 15/19 A kérdező kommentje:

ajaj, ezek a double standard-ek :D

"nézzen ki jól" "ne legyen felületes"...

2014. dec. 19. 01:27
 16/19 anonim ***** válasza:

Külső: szép láb, átlagos testalkat és magasság, színes szemszín.

Belső: mértékkel határozott legyen, ugyanakkor tudjon érzékeny is lenni.

2014. dec. 19. 06:14
 17/19 anonim ***** válasza:
az eszével mert nem szeretném ha csak a külsejéért szeretném
2014. dec. 19. 10:54
 18/19 anonim ***** válasza:

15:

Igen, képzeld a nőknek a férfiak felé és a férfiaknak a nők felé másfajta elvárásaik vannak.

Egy nő sokkal jobban elvárja a férfiaktól, hogy legyen magabiztos, önbizalommal teli, tökös. Ezeket egy férfi nem várja el a nőtől. És fordítva is vannak dolgok, amiket meg egy férfi vár el a nőktől, de a nők nem várják el tőle.

Ez azért van így, mert a két nemet különböző dolgok izgatják alapvetően a másik nemmel kapcsolatban.

2014. dec. 19. 10:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Nincs elvárásom, nem igen érdekelnek már!
2014. dec. 19. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!