Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok a 8 év korkülönbség? Én 16 vagyok, a srác 24. Őt nem zavarja ez a nagy köz.
8-9:
Nem is kell hogy normálisnak tarts. Szerencsére szabad országban élünk, ahol én dughatok 16 évest ha akarok és ha képes vagyok rá, te meg erről azt gondolsz amit akarsz, amit én meg leszarhatok nagyon magasról.
Végezetül szeretném megmutatni néhány 16 éves lány fényképeit nektek.
Azt gondolom azoknak a férfiaknak kellene ellenőrizni a szexuális potenciáját orvosnál, akik ezek közt a lányok közt nem találnak számukra vonzót.
Én ugyan lány vagyok, de én ezt soknak tartom.
Más világot élünk sajnos mint 10 évvel ezelőtt.
És valóban sok férfi van akinek már mindegy, hogy hány éves csak legyen már.
De számomra egy érett 24 éves FÉRFI nem fiúka, az nem lesz párkapcsolatban egy 16 éves lánnyal, és nem szexel vele.
A szerelmet meg hagyjuk már, hogy nincs határ.
Ez egy jó kifogás.
29/N
12:
Igen. Ha úgy sem győzzük meg egymást, akkor felesleges itt vitázgatni.
13:
Direkt nagyon szép lányokat linkeltem, hogy biztosan tetsszenek azoknak, akik szerint 16 éves iránt nem lehet vonzódni.
Hidd el ha átlagosan jól nézel ki, akkor is biztos sok férfinak tetszel, egyáltalán nem csak a korosztályodból.
14:
Más világot élünk mint 10 éve? He?
Ne haragudj de feltűnt, hogy az utóbbi 50 évvel ezelőttig kb. az egész emberi történelem évezredei, évmilliói alatt az volt a normális, hogy a férfiak náluk sokkal fiatalabb nőkkel jöttek össze? Más világot élünk, mint régen? Mikor régen? Ha a kérdező az utóbbi 100 évet leszámítva születik bármikor a történelemben, akkor esélyes hogy most, 16 éves korára már férjhez ment volna egy idősebb férfihez.
Én azt veszem észre 15-ös, hogy te csak győzködöd magad meg a többi hozzád hasonlót.
Sajnálom ha neked csak ez jut.
Lehet h többnek néznek ki mint 16 de az nem azt jelenti, hogy akkor már minden normális.
De téged nem lehet meggyőzni mert a saját fejed után mész és az igazadat fújod é másokat győzködsz.
Annyi buta válasz van...
Láttam már érett gondolkodású lányt 16 évesen, ~120-as IQ-val akivel bármiről el tudtam beszélni és láttam buta libákat akik TV-n szocializálódtak. Ég és föld a különbség. Ezért nem lehet kijelenteni, amit sokan kijelentenek. Tényleg nem! Nincs két egyforma ember. Egy érettebb gondolkodású fiatalabb lánnyal el tudnám képzelni. Ritkák, de van pár. Másrészt néhányan a korosztályomból is buták nagyon.
Lényeg a lényeg kérdező: ez tőletek függ CSAK ÉS KIZÁRÓLAG. A korotok csak egy szám a képletben. Ha összeilletek, akkor ne ez zavarjon. ha meg nem illetek össze, az úgyis kiderül hamar. :P
23/F
16:
Nem korlátozom be magam. Pont úgy ismerkedek 16 évesekkel, mint 26 évesekkel. Pont hogy nem zárom el a lehetőséget senki elől.
Elmondtam egy rendes választ. Azt, hogy valójában a világtörténelem idejének nagy részében sokkal teljesen normális volt a 16 éves lány, 24 éves férfi közti kapcsolat. Erre mi a válaszod? Miért nem válaszolsz?
#11 Kacsaszáj, kacsaszáj, mindenütt... :D
Biztos van köztük akiket szexuálisan vonzónak találnék, csak nem tudtam magam átverekedni a baromfiudvaron. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!