Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk járnátok ilyen lánnyal?
szóval van egy 5 kilós (kistestű kutya méretű) afrikai óriáspatkányom(nyunk) mert igazából családi állatka pocaknak hívják és nagyon sokat van velem (tehát ezért is meghatározó) sokat viszem sétáltatni is és sokszor alszik velem egy ágyban is (szobatiszta amúgy) csak azért kérdezem mert az exem egyszerűen utálta pedig nagyon aranyos és a légynek se tudna ártani emiatt kevesebbszer is jött hozzánk mert félt is tőle pedig tényleg aranyos bújós szót fogad trükköket is tud
Ez mennyire zavarna titeket?
"szót fogad trükköket is tud"
xD
Aranyos lány lehetsz, és a patkányod nálam nem kizáró ok, de lehet, hogy élőben engem is zavarna és nem mennék hozzátok gyakran.
Én ugyan lány vagyok, de ha a barátomnak ilyene lenne, nagyon zavarna.
Kutya, madár, hal, teknős jöhet. Macska annyira ne, de a rágcsálókat nem szeretnék közelebbi kapcsolatot kiépíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!