Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vennétek első évfordulóra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vennétek első évfordulóra?

Figyelt kérdés

Márciusban leszünk 1 évesek és már régóta gondolkozom az ajándékon. Gondoltam rá hogy csináltatok neki egy nyakláncot mondjuk aranyból mert van egy csomó régi arany itthon, és akkor mondjuk beolvasztatni. Legjobb havernak elmondtam ő azt mondta h első évfordulóra nem kéne arany :/. Az lenne az érdemi kérdés hogy mennyibe fájna egy olvasztás és hogy tudtok-e valami jó helyet ahol lehet rá medált venni(lehetőleg Budapesten)? De ha van más ötletetek azokat is szívesen várom

Előre is kösz a válaszokat

x^x 16/f

2010. febr. 2. 00:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 16 évesen ne olvasztgass családi aranyat. Valószínűleg nem azért van otthon, hogy te elhordd beolvasztani.

Egyébként ez nem úgy megy, hogy ott beolvasztják neked és átalakítják valami mássá olcsón. Minőségétől függően 3-4000 ft/gramm áron tört aranyként átveszik, és ha csinálnak belőle valamit (ami egyébként, ha egyedi dologról van szó KUR.VA DRÁGA), akkor veheted meg 8000/gramm áron + az ötvösmunka ára, mintha újat vennél Csak mondom, hogy a feleségemmel egyedi jeggyűrűnk van, fehérarany, 50000 körül volt, pedig csak gravírozva van, semmi komoly ötvösmunka. Egy arany nyaklánc lehet vagy 10-12 gramm, azaz 80-100.000 forint csak aranyban, és ha egyedi dologról van szó, akkor még ennyi. (Ha nem egyedi hanem késztermék, akkor nem abból fogják csinálni, amit beviszel.)

Naszóval. Tudom hogy most ő a nagy Ő meg örökké meg minden, de így 16 évesen szerintem egy hegyi kristályos ezüst gyűrű 3-5000 forint között (vagy hasonló kaliberű fülbevaló) éppen eléggé kifejezi, hogy odavagy érte. Főleg hogy ugye nem keresel hanem tanulsz (gondolom), és a kaját is te fizeted (szintén gondolom).

Ha ékszer helyett inkább valami mást, akkor plüss állattól kezdve könyvön át bármi mehet első fordulóra.

2010. febr. 2. 00:24
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
virágot,meg este kicsit jobban kényezteted.azt értékelni fogja.
2010. febr. 2. 02:59
 3/8 anonim ***** válasza:
92%

Van 1-2 tippem,bár nem feltétlen 1.évfordulra hanem bármire. Ha legközelebb is lesz valami alkalom akkor előveszed ezt a listát és máris lesz pár ötleted.

Árukat is megsaccolom,de nem 100 %,hisz én is ajándékba kaptam,vagy csak ötlet. Na szóval:

1. Engem a párom első évfordulónk alkalmából vacsorázni vitt el. Minden le volt foglalva előre. Asztalon 1 szál vörösrózsa,szépen megterítve, 1-2 színes kő az asztalon és pezsgő,vacsi. Semmiről nem tudtam, nagyon meglepődtem,majdnem megkönnyeztem.

Szerintem ez is nagyon jó ötlet. (5000-8000 ft)

2. Az aranyat nem javaslom,mert ma már nem divat a fiatalok körében. Inkább ezüst és ez olcsóbb is.

Vehetsz neki valami szép ezüst nyakláncot,vékony karkötőt,gyűrűt. Bár a gyűrűméretét nehéz eltalálni.De elcsensz tőle egy gyűrűt titokban, beviszed és tudni fogják az üzletben hogy mekkora kell neki,és már válogathatsz is. Szóval aranyat felejtsd el.(5000 ftig nagyon szépet kaphatsz már)

3. Vannak ezek a kettétörhető szív medálok, annak is örülhet. Egyik fele nálad,másik nála. Nyaklánc helyett karkötőre is rakhatjátok. ilyen:

[link]

Kb 1000-1500 ft ékszerésznél és ezüst.

4. Egy-két ismerősőm csináltatott a párjával ilyen "összetartozós" gyűrűt. Ebbe viszont bele kell vonnod a barátnőd,hogy egyformátok legyen, és így legalább neki sem kell nagyon ajándékon gondolkodnia. Pl:

[link]

[link]

Ebbe bele lehet gravíroztatni egymás neveiteket, vagy csak kezdőbetűiteket, vagy azt hogy " love", stb.. Ezt már rátok bízom. (háát..vékonyabb olcsóbb,de kb 2500-4000 + gravírozás)

5. Mi már több ideje vagyunk együtt, néha már kimerül az ötlettárunk,és egyszer kaptam NICI-s párnát. Szerintem a barátnőd is örülne,lányok szeretik az ilyen dolgokat. :) (3000-4000 ft lehet)

6. Kaptam már széttörhető szív kulcstartót is,egyik felén csaj maci,másikon pasi maci,szintén NICI-s. Rajta van a kulcscsomómon.Neki is. (talán 2000 ft)

7. Plüssmacit 1 éves évfordulóra nem nagyon ajánlom. Inkább valami kisebb alaklomra (névnap), vagy csak úgy meglepetés szerűen. De ne csak így egymagába add,hanem pl. 1 szál rózsa is(1000-15000 ft)

8. Ha van közös képed akkor hivasd elő,nyomtasd ki és vegyél egy szép keretet(anyukád segíthet a kiválasztásában), és add át neki. Kiteszi a szekrényre,és mindig eszébe jutsz. (olcsóbb keretek akár 800-1500 ft,előhivatást nemtudom)

9. Kedvenc parfümjének is örülne biztos.

10. Na ennyi jutott eszembe. Remélem hasznos lesz most is, és a későbbiekben is. (remélem megy a zöld kezecske,mert ilyen hajnalban nehéz volt összeszedni ennyit is.)

Nos melyik ötlet tetszik?

2010. febr. 2. 03:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

03:18-as vagyok.

Lemaradt,hogy: 20/L

2010. febr. 2. 03:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

én egy ezüst karkötőt kaptam anno. bár nyakláncot akart ő is, mert azt mondta: mindig a nyakamban akar lenni:D

de végül karkötő lett, nagyon örültem neki, le se veszem soha

Amúgy gondold meg a legtöbben már ezüst pártiak, és ha ő is az akkor az arannyal be lehet ám fürdeni, mert nyilván nem a fióknak vennéd. Persze ha ő az aranyat szereti az más

2010. febr. 2. 10:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Vidd el egy romantikus vacsorára, nem muszály puccos helyre,csak ne mekibe vagy hasonló helyekre mondjuk egy hangulatos pizzériába, és ne felejts el egy szál rózsát is magaddal vinni :) Ez minden pénzben megvehető dolognál többet ért nekem elhiheted, 3 éve kapcsolatban élek.

20/F

2010. febr. 2. 13:03
 7/8 A kérdező kommentje:

1000 hála az összes válaszolónak és kösz a sok jó tippet, ja és a családi aranyról annyit h mind anyám aranya aki havi 200.000 körül keres heti 1 szer jön haza én meg a 2 öcsémmel meg apámmal 48.000 családi pótlékból meg apám 26.000 forintos fizetéséből élünk. Úgyhogy örülhet h nem állítom bele a kést:/.

Azt is tudom h az ezüst sokkal jobb én is azt preferálom csak nem az van kéznél mint azt már leírtam.

A vacsorás ötlet is felmerült de akkor már inkább én csinálom meg szoktam főzögetni azzal nem lenne baj.

Így átgondolva tényleg ezüst kéne.

Még egyszer köszönöm az összes válaszolónak a tippeket

2010. febr. 2. 15:56
 8/8 A kérdező kommentje:

Továbbá köszönöm a 10 tippes listát, tuti h elmentem valahova :). A kristály gyűrűre visszatérve: az azért nem jó mert az exétől is azt kapott még 2 éve. Tudom hogy ez bolond gyerek felfogás de tényleg ő az igazi, sokkal jobban szükségünk van egymásra mint azt az ember gondolná.

A keresetben is igaza van az első válaszolónak de csak azért, mert faterom azt mondta h nyelv-vizsgáig nem dolgozhatok amúgy már szeptemberbe elmentem volna köszönhetően a fent leírt csodás családi helyzetemnek

2010. febr. 2. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!