Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keveset nevetünk. Ez rosszat jelent?
Szerintem túl sokat gondolkodtál ma már, menj aludni.
Nem hinném, hogy ez gondot jelentene...
Figyelj, ha így is jól érzed magad és meg vagy elégedve a kapcsolatotokkal, akkor hol a probléma? A szüleim sem láttam sosem nagyokat nevetni együtt, majd harminc éve házasok és boldogok. Szerintem ezzel mindent elárultam.
F/20
Szerintem nagyon bölcs dolog , hogy ezt észre vetted és elgondolkoztál ezen.Az eszed azt mondja , hogy ő az életed értelme,viszont a "tested" ami közelebb áll a szívedhez mint az ész,...azt mutatja, hogy keveset nevettek olyan igaziból.Nem azt mondom, hogy ez rosszat jelent , viszont érdemes elgondolkozni.
Azt mondják bölcs emberek, hogy amíg az ember szerelmes amíg a kapcsolatban megmarad a frissesség , a rugalmasság, addig sokkal több a mélyről jövő nevetés , öröm.Azt is mondják, hogy amint idáig eljut a legtöbb ember szeretné a kapcsolatot bebiztosítani, szeretné a másikat magához kötni.Azt is mondják, hogy a lelkünknek az alapvető "tulajdonsága" egy bizonyos mértékű szabadság.Tehát a lélek addig tud igazán őszintén örülni , nevetni, ha nem akarják megkötni, korlátozni .A lélek az mindig a jelenben él , az most örül , most nevet.A lélek nem tud a jövőben örülni, az elménk viszont úgy kombinál, hogy "ezzel az emberrel most tudok igazán nevetni, ezért magamhoz kötöm, hogy majd a jövőben is együtt nevethessünk".Sajnos az elménk rontja el a dolgokat.Ha a boldogságot örömet nem akarnánk a jövőbe átvinni, hanem mindig csak a jelenben élnénk meg , akkor talán megvalósulhatna az örök szerelem -szeretet.Szerintem nem is azzal van a gond , hogy esetleg közös együttlétet tervezünk, hanem azzal, hogy azt gondoljuk hogy az igazi öröm, boldogság is átvihető a jövőbe. Szerintem csak egyetlen módja van , hogy a jövőben is megmaradjon a mélyről jövő szeretet öröm, nevetés, ha a jelenben az adott pillanatban élem meg ezeket, tehát nem is gondolok arra, hogy majd holnap milyen jó lesz együtt örülni nevetni.Megfigyelheted nagyon sokszor előfordul, hogy az ember tervez valamit másnapra , hogy milyen jó lesz majd, aztán a valóságban meg nem egészen úgy alakul.Viszont ha megtudod tenni, hogy most a jelenben igazán jól érzed magad a pároddal , azt már senki nem veheti el. Aztán amint jön a következő pillanat megint akkor éled meg az örömet vele , és továbbra így élsz meg minden pillanatot, akkor észrevétlenül a "jövőben is " boldog leszel vele.Viszont ha eltervezed, és gyakran arra gondolsz, hogy majd a jövőben is milyen jó lesz akkor , egyszerűen nem tudod teljesen átadni magad a jelennek, valamiféle görcs feszültség alakul ki, ami által szép lassan lecsökken az igazi nevetések száma.
nem jelent rosszat, ezt lehet orvosolni: olyan közös progival. most nem komolyzenei koncertre kell menni, hanem mondjuk piálni a haverokkal. Abban mindig van nevetés. Házibulit szervezni. Elmenni valami szokatlanabb dolgot csinálni: go-kartozni, bármi, ami váratlan szituácóba rak titeket. A váratlan szituációban a társadat új oldalairól ismerheted meg, ami azonnali, és később felemlegetve vagy utalva rá is derültségre adhat okot.
Ezért unalmas egy superman, aki nincs olyan dolog amiben picit béna lenne
Ja amúgy 5. vagyok és 4.-nek ( is :D:D:D ) igaza van, én is itt rontottam el és ilyen kapcsolatban vagyok, és ezért tök kiüresedett:
A jövőben éltünk. De főleg én. Vagyis kb csak én. És nem csak etéren, de azt most hagyjuk. Szóval a jövőben éltünk, nem pedig a mában, a mának. Jó ha tudod, hogy vele örökké jó lesz, de muszáj folyamatosan új dolgokat csinálni, és értékelni a jelent.
Nézd meg: Ha azt mondod, hogy de jó lesz ha lesz már vmennyi pénzünk és lehet gyerekünk meg házunk meg minden: és folyamatosan erről szól az egész: akkor valójában most nem is érzed jól magad (mellette sem.. összességében)
na én is ebben a gödörben vagyok, ebbe loholtam magam. Jól kell éreznem magam a jelenemben. Most azért nem szakítunk, mert most változás előtt állok (egyetem vége, melóhelyre már felvettek) és az új helyzetet szerintem tudom majd szeretni és akkor nem a jövőn fogok szorongani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!