Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nevetik ki a barátomat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nevetik ki a barátomat attól hogy háztartásbeli?

Figyelt kérdés
Én dolgozom ő pedig otthon van és végzi a házimunkát. én szeretek dolgozni, megélünk ketten a fizetésemből (nem rongyrázva persze), és szeretek arra hazaérni hogy kész a vacsora és tiszta a lakás, ő meg szeret főzni-mosni-takarítani. valahogy nem is volt kérdés nálunk, mert abszolút egyezett erről az elképzelésünk, ha gyerekünk lenne vele is ő lenne itthon. a barátai viszont kinevetik emiatt, nem tudom miért? szerintem teljesen normális így, nem értem miért kell poén tárgyává tenni. 25/L

2014. dec. 14. 20:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem nincs ezzel baj. Biztos ő is el tudna menni dolgozni havi 100.000 körüli összegért, de akkor viszont a házimunkával lenne elmaradásotok.

Ha tűrhetően éltek egy fizetésből akkor ezzel semmi baj nincs.

2014. dec. 14. 20:28
 12/23 anonim ***** válasza:
7%
Szoknyát nem visel még?
2014. dec. 14. 20:30
 13/23 A kérdező kommentje:
és attól hogy nem ez az átlagos, viccet kell belőle csinálni? nekem forr a vérem az olyan szexista megjegyzésektől, amikről süt hogy valaki szerint egy ember nem kéne hogy csinálja ezt vagy azt, csak mert férfi vagy nő. és mi az hogy csicska? attól mert képes a házimunkára, amire sokan a feleségük éveken át tartó könyörgésére sem? hát mondhatom, az aztán férfias, döglene utána bárki... pl a legyek.
2014. dec. 14. 20:30
 14/23 anonim ***** válasza:
9%

Házi asszony :D

Nálatok ki hordja a nadrágot?

2014. dec. 14. 20:35
 15/23 anonim ***** válasza:
3%

A barátod nem férfi! Ennyi a sztori!

Te meg ha leszbikus vagy akkor mit játszod meg magad?

Minek neked egy ilyen férfibőrbe bújt kislány? Legyen mit mutatni a külvilág felé?

2014. dec. 14. 20:38
 16/23 A kérdező kommentje:

20:38as te nagyon hülye vagy.. mitől lennék leszbikus ha egyszer nem érdekelnek a nők??

meg vagyok döbbenve hogy az iq-tok mennyivel a béka feneke alatt van..

2014. dec. 14. 20:45
 17/23 anonim ***** válasza:
5%
Akkor keress magadnak egy férfit!
2014. dec. 14. 20:47
 18/23 anonim ***** válasza:
89%
Most én érzem magam hülyének ,hogy ezzel a szerencsétlen férfival szerintem sincs semmi baj... Főz meg mos , úristen , kövezzük meg. A hölgynek pedig jó az állása és szereti , máglyára vele. Erkölcstelen és gusztustalan dolgokat elfogad a társadalom ezt meg nem ,komolyan nem tudom néha hogy hova tartunk...
2014. dec. 14. 20:57
 19/23 A kérdező kommentje:
mért ne lenne férfi?? én kértem hogy maradjon otthon, ő meg szakács végzettségű, a főztje világelső, szerintem teljesen érthető hogy szeret naphosszat otthon főzőcskézni.. én meg imádom megenni. kölcsönösen előnyös..
2014. dec. 14. 20:58
 20/23 anonim ***** válasza:
94%

A válaszokból is látod, hogy ebben az országban milyen gyöpösek a férfiak. Ha a férfi marad otthon, akkor ő papucs, te meg l.eszbi, ha a nő marad otthon, akkor meg kitartott. Ugyanakkor meg lehet nézni, hogy milyenek a mai gyerekek, senki nem neveli őket. Gyakorlatilag, ha mind a két szülő főállásban dolgozik, képtelenség gyereket nevelni, háztartást vezetni.

Mi is így vagyunk, ahogy ti. Én kb. háromszor annyit kerestem mindig is, mint a férjem. Sokan már akkor megszóltak, amikor összejöttem vele, hogy nem illünk össze. Másnak meg az a baja, ha a nő a férfi pénztárcáját nézi Akkor hogy is van ez?

GYED alatt viszont egyszerűen nem jöttünk már ki 2 gyerekkel az ő fizetéséből, meg az én GYED-emből. Amikor először felvetettem, hogy cseréljünk helyet, teljesen kiakadt. Viszont ő körbekérdezte a környezetét, és nem kapott negatív válaszokat, így amikor megszűnt a munkahelye beleegyezett, hogy ő marad itthon. Eredetileg 1 évről volt szó, most már 2,5 évnél tartunk. A gyerekek közt 1,5 év korkülönbség van. Az oviban gyakorlatilag állandóan beteg volt valamelyik. Zárásig eleve oda sem érnénk, tehát valakinek fizetni kéne, hogy hozza haza őket. Nagymama nálunk nincs. Kiszámoltuk, hogyha fizetek babysitternek, meg még az útiköltség a munkahelyig, gyakorlatilag 20-30 e ft marad. Akkor meg minek? Megvagyunk nélküle.

Most meg a nagyobbik máriskolás, nem megy az olvasás, kivettük a napköziből, a férjem délben megy a gyerekért. És itthon tanul vele. Mivel félállásebben az országban nincs, hogy is tudnánk megoldani máshogy?

Annyi a különbség a te helyzetedhez képest, hogy őt viszont eléggé zavarja a dolog, bár én mondtam is neki, ha akar, akkor keressen valami munkát, de aztán ő is belátja, hogy sokkal stresszesebb lenne az életünk, és idegenekre kéne bízni a gyerekeket. Én viszont nem reklámozom senkinek, hogy mi a felállás, simán azt mondom, hogy a férjem otthonról dolgozik, mert nekem is elegem van a bunkó beszólásokból. Majd ha a kisebbik gyerek is megtanult olvasni, akkor visszamegy dolgozni, addig valószínűleg nem fog, addig meg szabadidejében nyelvtanfolyamra jár. Nekünk ez így megfelel, senkinek a véleménye nem érdekel.

2014. dec. 14. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!