Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen az indok, hogy ne találkozzunk?
Szeretem Őt nagyon, de nem tesz jót a kapcsolatunknak h a minden nap találkozunk... tapasztalat. Az oka az, hogy kb mindig elvárja, hogy kicsattanjak attól h találkozunk, ha pedig nem igy van akkor azt hiszi hogy untat engem és nincs hozzá kedvem, pedig csak arról van szó, hogy ha minden nap talizunk akkor megszokottá válik valamennyire és ugyan attól még ugyanúgy jó vele lenni, de nyílván nem olyan vagyok mintha régóta nem láttam volna...
Tehát a lényeg, hogy valahogy el kell érnem hogy kevesebbet találkozzunk, kérdés hogyan? Milyen indokot mondjak?
Ezt nem magyarázhatom el neki, mert nem érti meg, pedig látom rajta is, hogy ugyanez a helyzet felém... de ő ezt még nem ismerte fel magában.
Na a lényeg tehát, hogy hihető indokokat szeretnék!
Pedig az lenne a legjobb és a korrekt, ha elmagyaráznád neki, ugyanúgy, ahogyan itt is tetted.
Nem kell felismernie neki is a problémát, de az elvárható egy kapcsolatban, hogy a felek megértik a másikat és próbálnak megoldást találni az ehhez hasonló gondokra.Ehhez csak annyi kell, hogy fontosnak tartsa azt, amit te sérelmezel.
Ha ilyen viszonyt ápoltok, akkor az régen rossz, ha nem lehet nyíltan beszélni a párkapcsolati problémákról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!