Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell egy ilyen férfinek?
Figyelt kérdés
40es, független, szexőrült, gazdag...
A nők csak szexre kellenek neki, minden nap más nőt visz ágyba szinte. Elmondása szerint nem is akar barátnőt mert csak a gond van vele.
Egy ilyen férfit meg lehet fogni valamivel?
2014. dec. 14. 16:01
2/11 anonim válasza:
Téged is csak meg fog dugni egyszer. Na jó, ha nagyon jó vagy, akkor többször is.
3/11 anonim válasza:
Sehogy nem tudod megfogni, csak arra számíthatsz, mint a többi nő. A te döntésed, hogy ezt vállalod-e.
4/11 anonim válasza:
Nem te leszel a kivétel,nyugi.Csupán egy a sok közül.
5/11 anonim válasza:
Nem fog érted megváltozni, ne is reménykedj.
6/11 A kérdező kommentje:
Egyszer mondtam neki, hogy majd úgyis jön egy nő aki más lesz.. Erre azt mondta lehet probalkozni. :)
Egyedül akar meghalni? Örökre így akar élni?
2014. dec. 14. 16:19
7/11 anonim válasza:
"Örökre így akar élni?"
Miért ne? Mindig lesznek hozzád hasonló felszínes libák, akiknek elég lesz a pénz, meg a mindenkit megdugok kan imázs.
8/11 A kérdező kommentje:
7-es. Én nem feküdtem le vele. :)
2014. dec. 14. 16:26
10/11 anonim válasza:
"Én nem feküdtem le vele. :)"
Teljesen mindegy, mert le akarsz. Te akarsz lenni az a nő, aki majd megváltoztatja, majd királynőként él melette. Megsúgom, az összes előtted lévő csaj erre hajtott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!