Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik. Mit gondoltok arról a lányról aki elsírja magát?
Pasik!
Mit gondoltok arról ha egy lány elsírja magát?
- ha barátnő nagyon megbántják..
- ha otthoni problémái vannak...
Undorítónak találjátok... és dedósnak?
Vagy aranyosnak ... és úgy gondoljátok h a normális pasi oda is megy megvigasztalni..?
undorító? neked vannak problémáid? tudod nekem az apám egy alkoholista és utál.tönkre tesz minket.plusz beteg vagyok sulit abbakellett hagynom végzősen. rengeteget sírtam és sírok ezek miatt.de a barátom nem hagy el mindig próbál vígasztalni.szerinted milyen ember az olyan hha ezért gusztustalannak találják ha sír a lány??????
persze ha azért sír mert jaj letört a körmöm az még oké..áhh
Dehogy dedós!
Egy normális pasi megkérdezi, hogy mi a baj? és megpróbálja vígasztalni.
Ha egy lányt megbántanak, visszavág
Ha otthon problémái vannak összeszedi magát és kihozza a legtöbbet a helyzetből (legalábbis megpróbálja)
De persze ha néha sír valaki az egy teljesen elfogadott emberi tulajdonság és nem gusztustalan. De lélekben erősnek kell lenni és talpraesett, az a legbiztosabb.
Utolsó előtti vagyok:
Tudod, nem Kék Lagúna az életem, sosem volt szokásom kiteregetni a magándolgaimat, de mikor 3 hete megtudtam, hogy a nővéremnek szklerózisa van, eltört a mécses... Persze, hogy nem megoldás a sírás, de inkább így jöjjön ki a feszültség, mint hogy kárt tegyen magában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!