Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudom meg ha bejövök/va...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom meg ha bejövök/vagy nem neki?

Figyelt kérdés
Pl msnen keresztül honnan tudom ezt meg?Az hogy ő ír rám az kizáró ok mert még az elején mondta hogy ő nemszokott senkire írni mindig ráírnak,aztán beszélgetéskor hátt....végülis ő is beszél nemvagy tő mondatokban válaszol ha kérdezek vagy ilyesm..... de hogyan tudom kideríteni hogy bejövök-e neki?
2010. febr. 1. 17:38
 1/8 anonim ***** válasza:
"végülis ő is beszél nemvagy tő mondatokban válaszol ha kérdezek vagy ilyesm..... " ezt hogy érted?? személyesen is ismeritek egymást??
2010. febr. 1. 17:39
 2/8 anonim ***** válasza:
mondjuk megkérdezed tőle hogy bejössz-e neki
2010. febr. 1. 17:40
 3/8 anonim ***** válasza:
az első vok! ha kifejted akk tudok csak válaszolni a kérdésre
2010. febr. 1. 17:40
 4/8 anonim ***** válasza:

A reakcióiból.

Ha elsütsz egy jó poént, hogy reagál?

Ha személyes dolgairól kérdezel, mit és milyen stílben válaszol?

Ha azt írod, menned kell, hogyan búcsúzik?

Ha a közös barátaitokról beszéltek, kifecsegi a titkukat, vagy homályban tartja őket?

Sokat szokott írni msn-en neked, vagy kell egy idő, míg kibontakozik?

Általában ő határozza meg a témát, vagy azt rád hagyja?

Ha olyat írsz, amit ő nem ért (mondjuk direkt úgy fogalmazol), akkor a szokásos "aha, persze, tök jó" szöveget írja neked, vagy bővebb felvilágosítást kér?

Szokott rólad kérdezősködni?

Remélem, hogy segítettem! :)

2010. febr. 1. 17:44
 5/8 A kérdező kommentje:
bocsi elírtam :P azakart lenni hogy nemcsak azvan hogy én kérdezek ő válaszol rá valamit hanem őis mesél ezt azt....mert ha azlenne hogy én kérdezek ő válaszol akkor tudnám hogy ebből nemlehet semmi nemakar semmit hamég válaszolni sem válaszol(bocsi csak úgynézki megadta magát a billentyűm és kihagy betűket) :)
2010. febr. 1. 17:46
 6/8 anonim ***** válasza:

"reakció"-s válaszoló vagyok...ismét :)

Mennyi idő, míg visszaír neked? Azonnal, vagy 1-2 perc után, esetleg jóval később? Ez is lehet árulkodó jel, mert:

-azonnal: -nem akarja elszalasztani az alkalmat, hogy

sebtében leírja gondolatait

VAGY

- gyorsan ír valami ukkmukkfukk választ, hogy több időt cseveghessen a bnőjével

-1-2 perc: -nem akar butaságot írni, ezért

alaposan meggondolja a választ

VAGY

-reméli, hogy megunod a várakozást, és lelépsz

-újabb évezred: egyértelmű a szitu...

:)

2010. febr. 1. 17:52
 7/8 A kérdező kommentje:

Nos válaszolnék is aránylag :)

Hát beszél a barátairól is de mivel én nemismerem őket nemnagyon téma

Ha olyat írok amit nemért viszakérdez rá

Hát szokott írni elég sokat de van amikor idő kell mire válaszol végre de este mikor már szinte csak velem beszél elégjól elbeszélünk

Nemrég mindenáron webcamozni akart velem hát belementem,pedig nemszoktam

Ha azt írom hogy megyek általában úgyköszön el vagy ha ő megy hogy szija pussz és egy szív(de szerintem ezmár átlagos)

Elején még kérdezősködött rólam de mivel annyit már beszéltünk ezért ilyekről már nem annyira szoktunk de mindig akad 1-2 újabb dolog.....

Téma pedig hát változó hol ő hol én találom ki.....

Amugy azt írta mikor kérdeztem hogya pasikkal hogyáll hogy "szeretem,szeret de csak azt akarja.... szóval kb sehogy"

Szerintem röviden válaszoltam rá :)

2010. febr. 1. 17:52
 8/8 A kérdező kommentje:

Hát ezis változó..... van hogy rögtön válaszol,vagy hogy pár perc vagy hogy több idő :)

Valahogy konkrétan jólenne tudni hogy megéri-e talira hívni vagymár kép és msn alapján eldöntötte hogy nemakar semmit :)

2010. febr. 1. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!